inTurda.ro

Horațiu Gal și Flaviu Sâsâeac au vorbit la Digi24 despre succesul Potaissei Turda

 Breaking News

Horațiu Gal și Flaviu Sâsâeac au vorbit la Digi24 despre succesul Potaissei Turda

Horațiu Gal și Flaviu Sâsâeac au vorbit la Digi24 despre succesul Potaissei Turda
octombrie 12
12:02 2016

Joi, 11 octombrie 2016, handbalul turdean a fost subiectul emisiunii ”Divizia Locală”, transmisă pe postul de televiziune Digi24 – Cluj. La emisiune au fost invitați președintele clubului AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac și antrenorul Horațiu Gal.

Conducătorii clubului Potaissa au vorbit despre performanțele pe care au reușit să le facă Turda, menționând spiritul de unitate și familie al echipei.

Flaviu Sâsâeac s-a declarat mulțumit și de întâlnirea cu mediul de afaceri local care a fost făcută la inițiativa domnului primar Cristian Matei.

 „A fost o inițiativă foarte bine gândită de domnul primar, Cristian Matei, care a convocat întreg mediul de afaceri la o întâlnire. Au aflat care sunt beneficiile, pe care dânșii și le calculează ca să fie rentabile din punct de vedere al marketingului societății pe care o dețin. Am reușit să semnăm șapte-opt contracte și mai sunt câteva pe care urmează să le semnăm zilele următoare.”, a declarat Sâsâeac.

Președintele Potaissei a vorbit în cadrul emisiunii și despre sala de sport polivalentă care ar urma să se construiască la Turda. „Sunt convins că dacă avem o sală de 2000 de locuri, se vând toate biletele. Se fac demersuri pentru aprobarea proiectului de sală polivalent la Turda, avem sprijinul Federației în acest sens, domnul primar a fost la București special pentru acest proiect.”

Am demonstrat că suntem o echipă mare, am încheiat în primele patru echipe în ultimele sezoane, ceea ce este o performanță foarte mare.  Încercăm să aducem caractere la echipă, care să se integreze, băieți simplii, să avem o familie, noi suntem o forță de grup.”, a transmis Horațiu Gal.

Related Articles

Citește articolul precedent:
SOLD OUT la show-ul de cascadorie pentru ziua de sâmbătă! Organizatorii au anunțat reluarea spectacolului

Centrul de Echitație Salina Equines situat pe Aleea Durgăului, aproape de intrarea principală a Salinei Turda, organizează sâmbătă, 15 octombrie...

Închide