inTurda.ro

Andrei Suciu, pe listele USR pentru alegerile parlamentare?

 Breaking News

Andrei Suciu, pe listele USR pentru alegerile parlamentare?

Andrei Suciu, pe listele USR pentru alegerile parlamentare?
octombrie 15
11:39 2016

USR Turda a organizat vineri, 14 octombrie 2016, prima conferință de presă în cadrul căreia au prezentat motivele pentru care au decis să intre în politică! 

La conducerea filialei turdene a USR a fost ales ing. Liviu Ceclan, secondat de 2 vicepreședinți: ec. Daniel Doboș si ing. Andrei Suciu. Ceilalți membri ai conducerii USR Turda sunt:

  • Secretar general: Camelia Chiorean
  • Trezorier : Elena Bota
  • Cenzor: Emil Turdean
  • Membrii comisiei de arbitraj: Ștefan Rațiu, Sorin Iordache și Flaviu Bota.

Uniunea Salvați Romania a fost creată de oameni care nu au mai facut politică până acum, dar care s-au săturat de corupția și incompetența politicienilor actuali. Vrem ca România să fie guvernată transparent, de oameni competenți, care înțeleg să respecte legea și interesele oamenilor care îi votează.

Atât Andrei Suciu cât și Daniel Doboș au precizat faptul că actuala clasă politică nu se poate schimba decât din interior, cu  oameni noi. Andrei Suciu a menționat că Uniunea Salvați România este un partid curat, în mare parte sunt oameni noi care nu au mai făcut politică însă au în spate activități civice. ”La noi a durat cam 3 săptămâni până am fost acceptați în USR, nu oricine este acceptat în acest partid!”, a precizat Andrei Suciu în cadrul conferinței.

Pentru alegerile parlamentare din decembrie, USR Turda își dorește să aibă candidați atât la Camera Deputaților, cât și la Senat! Cu toate acestea, Valer Doboș a precizat faptul că locurile pe lista USR de la parlamentare se vor stabili prin vot, aceasta fiind o noutate pentru partidele politice din România.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda organizează concurs pentru ocuparea unui post de director executiv

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TURDA ORGANIZEAZĂ CONCURS DE PROMOVARE ÎN DATA DE 15 NOIEMBRIE 2016, ORELE 11,00 PENTRU OCUPAREA FUNCŢIEI PUBLICE DE...

Închide