inTurda.ro

Mircea Irimie: ”Familia este cel mai important motiv de împlinire și mândrie.”

 Breaking News

Mircea Irimie: ”Familia este cel mai important motiv de împlinire și mândrie.”

Mircea Irimie: ”Familia este cel mai important motiv de împlinire și mândrie.”
octombrie 18
11:02 2016

Statuarea căsătoriei între „bărbat și femeie” cunoaște o nouă etapă înspre referendum. Curtea Constituțională a României (CCR), cu unanimitate de voturi, a emis în luna iulie a.c. certificatul constatator potrivit căruia propunerea cetățenească a Coaliției pentru Familie, semnată de 3 milioane de români, pentru schimbarea art. 48, alin, 1 din Constituție, având dezideratul de a statua căsătoria între „bărbat și femeie”, respectă condițiile constituționale privind exercitarea inițiativei.

Ulterior, propunerea legislativă, însoțită de raport și avizele celor două Comisii, va reveni pentru un vot în plenul Senatului, urmând ca aceeași procedură să fie urmată și la Camera Deputaților.
După promulgare, Guvernul va decide data referendumului pentru consultarea populației.

Deputatul de Turda, Mircea Irimie, este și el alături de toți semnatarii acestei propuneri cetățenești:

Cea mai mare realizare din viata mea este familia pe care o am . 
Dragi prieteni sunt convins ca și pentru dumneavoastră familia este cel mai important motiv de împlinire și mândrie. Copiii ne umplu casa și viata de fericire și sufletul de bucurie . Iar acest sentiment nobil de părinte se datorează căsătoriei dintre un bărbat și o femeie care reprezinta fundamentul familiei .”

Related Articles

Citește articolul precedent:
Poliţia Română recomandă folosirea anvelopelor de iarnă

Poliţia Română recomandă folosirea anvelopelor de iarnă. Şoferii care sunt depistaţi fără anvelope de iarnă pe drumuri acoperite cu zăpadă,...

Închide