inTurda.ro

Incendiu puternic la uscătorul de cereale al SC Dachim SRL

Incendiu puternic la uscătorul de cereale al SC Dachim SRL

Incendiu puternic la uscătorul de cereale al SC Dachim SRL
octombrie 22
13:22 2016

Flacari puternice au izbucnit vineri noapte in depozitul firmei Dachim din Mihai Viteazul. Focul a pornit din interiorul unui uscator de cereale, unde erau peste 40 de tone de seminte de floarea soarelui. Din fericire, nu au existat victime, insa pagubele sunt insemnate.

Potrivit proprietarului, exista un sistem de autoinundare in caz de incendiu, dar acesta nu a functionat pentru ca angajatii s-au speriat si au oprit alimentarea cu energie electrica.

Pompierii au ajuns la fata locului cu trei masini, dar si cu o autospeciala cu macara trimisa de la Cluj pentru ca a fost vorba de o interventie dificila, la inaltime.

„Constructia e conceputa sa fie etansa, de aceea e greu de actionat cu jet de apa asupra incendiului.” – a declarat pentru ProTV lt .Vasile Perta-adj.comandant Detasamentul de pompieri Turda.

Si lipsa hidrantilor a ingreunat lupta militarilor cu valvataia.

Ioan Zenc, primar comuna Mihai Viteazul: „In zona nu sunt utilitati, nu e apa trasa si nici hidrant. Probabil, in viitor va trebui sa ne indreptam atentia asupra acestui lucru.”

Patronul societatii avea asigurare, dar pagubele sunt uriase.

Related Articles

Citește articolul precedent:
FOTO: A 6-a victorie în Liga Zimbrilor pentru turdeni. Potaissa Turda – CSM Făgăraș 29-24 (14-11).

Potaissa Turda, echipa antrenată de către frații Gal, a reușit o nouă victorie pe teren propriu! Vineri, 21 octombrie 2016,...

Închide