inTurda.ro

PNL Cluj a depus la BEC listele de candidați la Camera Deputaților și Senat

PNL Cluj a depus la BEC listele de candidați la Camera Deputaților și Senat

PNL Cluj a depus la BEC listele de candidați la Camera Deputaților și Senat
octombrie 24
08:33 2016

Duminică, 23 octombrie 2016, Pardidul Național Liberal CLUJ a depus la Biroul Electoral de Circumscripție listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat.

Partidul Național Liberal i-a validat pe lista pentru Senat pe senatorul Marius Nicoară, Călin Tuluc , Alin Tișe – actual președinte al CJ Cluj, Gabriela Gârboan.

Pe primele 5 locuri în lista pentru Camera Deputaților se află: Florin Stamatian, urmat de deputatul Adrian Oros, Sorin Moldovan, Marius Mânzat și Tudor Ștefănie. 

Astazi, 23.10.2016, s-a facut un prim pas important pentru Partidul National Liberal si implicit pentru Campia Turzii.

In cursul diminetii, PNL Cluj a depus la Biroul Electoral de Circumscriptie listele de candidati pentru Camera Deputatilor si Senat, la alegerile parlamentare care vor avea loc in luna decembrie a acestui an.
Cu mandrie va comunic ca orasul nostru este reprezentat pentru prima data de o femeie, colega noastra, Irina Munteanu, un profesionist desavarsit cu o bogata experienta profesionala pe mai multe domenii de activitate, o persoana tanara, proactiva, o luptatoare pentru ideile si valorile in care crede. Va indemn sa aveti incredere in echipa PNL si in Irina Munteanu, la fel cum si eu am incredere in valoarea si determinarea ei. Impreuna cu candidata Campiei Turzii la Camera Deputatilor si colegii nostrii, consilieri judeteni si consilieri locali, formam o echipa activa, in slujba cetatenilor si pentru FIECARE!”, a transmis Dorin Lojigan, Primar al municipiului Câmpia Turzii.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primarul Cristian Matei a fost gazda unei delegaţii de investitori din Polonia

Primarul Cristian Matei a fost gazda unei delegaţii de investitori din Polonia. În sala de protocol a Primăriei Turda a avut...

Închide