inTurda.ro

Delfinii turdeni au venit acasă de la Bistrița cu 17 medalii

 Breaking News

Delfinii turdeni au venit acasă de la Bistrița cu 17 medalii

Delfinii turdeni au venit acasă de la Bistrița cu 17 medalii
octombrie 25
06:47 2016

Cupa Casa Ema 2016, o competitie care a adunat la start 205 participanti de la 9 cluburi: ALB – Alba Iulia, CSW-Cluj Napoca, EMA-Bistrita, ABM-Baia Mare, CDT-Turda, LBM-Baia Mare, STG-Targu Mures, GAR-Arad si ASV-Suceava.

Clubul Sportiv Delfinii Turdeni a avut inscrisi in acest concurs 21 de copii care au resusit sa castige 17 medalii (7 aur, 5 argint si 5 bronz) si 4 cupe – cel mai bun sportiv al categoriei.

Au participat de la Clubul Sportiv Delfinii Turda: Andreea Petric, Razvan Sandru – 2 medalii de aur si cupa pentru cel mai bun sportiv al categoriei, Maria Lupea – 1 aur, 1 argint si cupa pentru cel mai bun sportiv al categoriei, Mara Poponet – 1 bronz, Darius Cordos – 1 argint, Cristiana Bucur, Stefania Petric, Serban Metea – 1 aur, 2 argint si cupa pentru cel mai bun sportiv al categoriei, Maria Fetita-Ripea-locul 4 la 50 m liber, David Blenyesi, Bogdana Covaciu – 3 aur, 1 bronz si cupa pentru cel mai bun sportiv al categoriei, Alexia Babalau – locul 4 la 50 m liber, Sonia David, Adriana Ionescu,Stefania Bucur, Rares Deac – locul 4 la 100 m liber, 50 spate, 50 fluture, Mihai Predut – 1 bronz, Anais Urcan – locul 4 la 100 m liber, 50 m fluture, Alice Predut – locul 4 la 100 m spate, Alex Todea – 1 argint si 1 bronz si Sorana Somlea – 1 bronz.

Toti au avut o evolutie buna de la cea mai mica – 2011 pana la cea mai mare 2001, si ma bucur in primul rand pentru ca au progresat in cele 2 saptamani de la ultimul concurs, iar cel 4 cupe pentru cel mai bun sportiv al categoriei ce au intrat in palmaresul nostru imi demonstreaza faptul ca nu muncim degeaba. Bravo copiii, am demonstrat inca odata ca se poate, trebuie doar sa vrem si bineinteles sa muncim. Multumim sponsorului nostru S.C. VIAMSO S.R.L., Campia Turzii si parintilor care au fost alaturi de noi si au „inghetat” si la propriu si la figurat o zi intreaga; d-nei director Maria Simona Baciu si intregului colectiv de la Bazinul de Inot Turda.”, a transmis antrenorul, Petric Alexandru.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat PNL: Ziua Armatei Române – 25 octombrie 2016

 Comunicat de presă PNL Turda Data de 25 octombrie este, în fiecare an, dedicată Armatei Române, instituție fundamentală a statului...

Închide