inTurda.ro

Arta Contra Drog. Horia Brenciu concertează la Cluj!

 Breaking News

Arta Contra Drog. Horia Brenciu concertează la Cluj!

Arta Contra Drog. Horia Brenciu concertează la Cluj!
octombrie 28
10:04 2016

 

Cluj-Napoca va fi gazda unui concert inedit, susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra, în cadrul Turneului Național.

Concertul va avea loc în data de 30 Octombrie 2016, începând cu ora 19:30, la Sala Polivalentă.

„Toamna asta vom avea multe de cântat, mulţi prieteni de revăzut şi o groază de lume de îmbrăţişat, pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. 3 ani în care am lansat un album, „40+”, în care am scris o mulţime de piese noi şi în care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei”, a declarat Horia Brenciu.

Concertul face parte din Programul Național Cultural „Artă Contra Drog” 2016, proiect derulat de Centrul Internaţional Antidrog și pentru Drepturile Omului – CIADO România şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa oamenii cu privire la riscurile existente în urma consumului de droguri și de a oferi perspectiva unei vieți sănătoase prin consumul actelor cultural-artistice.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim și online de pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază în funcție de categorie:

VIP – 100 LEI

Categoria I – 80 LEI

Categoria II – 50 LEI

Categoria III – 30 LEI

Related Articles

Citește articolul precedent:
Trecem la ora de iarnă. În noaptea de sâmbătă spre duminică se schimbă ceasul!

În weekend-ul acesta se va trece la ora de iarnă. Iată cum poate influenţa această trecere organismul uman. Duminică, 30 octombrie...

Închide