inTurda.ro

SC Electroceramica SA isi va diversifica activitatea. Cifra de afaceri estimată pentru 2016 este de 3.750.000 euro

 Breaking News

SC Electroceramica SA isi va diversifica activitatea. Cifra de afaceri estimată pentru 2016 este de 3.750.000 euro

SC Electroceramica SA isi va diversifica activitatea. Cifra de afaceri estimată pentru 2016 este de  3.750.000 euro
noiembrie 01
12:25 2016

SC Electroceramica SA anunta mutarea halei industriale din Strada Stefan cel Mare nr. 19, in Strada Stefan cel Mare nr. 19B, Turda, jud. Cluj.

Electroceramica a fost infiintata acum 80 de ani ca si producator de ceramica menajera. Ulterior a inceput si producera de ceramica tehnica (respectiv izolatori din portelan), iar dupa asimilarea acestor produse s-a renuntat la ceramica casnica. In urma cu 14 ani, Electroceramica SA a inceput producerea izolatorilor din rasina epoxidica, achizitionand in acest sens un numar de 10 prese si instalatiile conexe. Pana in anul 2013 s-au produs in paralel atat izolatori din portelan cat si izolatori din rasina epoxidica. Din pacate, odata cu globalizarea, au inceput sa apara pe piata producatorii de izolatori din China si India care, practicand preturi de dumping (cu 50-70% mai mici decat cele depe piata europeana – oricum saraca), au condus la inchiderea unor producatori europeni si pe cale de consecinta, din pacate, si a Electroceramica SA.

Astfel, Electroceramica incearca si reuseste cu succes sa reziste pe piata si sa-si dezvolte atat productia cat si piata. In acest sens anul trecut s-au cumparat alte 9 prese pentru injectare (din care 4 sunt deja montate si produc).

In viitorul apropiat Electroceramica SA isi va diversifica activitatea prin cooptarea altor doua activitati distincte cu repercursiuni pozitive atat in ceea ce priveste cifra de afaceri cat si a cresterii numarului de angajati (estimam o triplare a cifrei de afaceri actuale si o crestere cu minim 50% a numarului de angajati).

Cifra de afaceri pe anul 2015 a fost de 2.850.000 euro, iar estimarile pentru 2016 sunt de 3.750.000 euro.

Partenerii de afaceri ai SC Electroceramica SA sunt toti externi: ABB (Italia, Cehia, Polonia, Danemarca, Bulgaria), Scheineider, Enel Italia, Altea Elvetia si multi producatori de transformatoare din Italia, Croatia, Germania etc

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Alexandru Cordoș cere condiţii de muncă mai bune pentru asistenţii medicali

  Obiectul întrebării: Condiţii de muncă mai bune pentru asistenţii medicali   Stimate domnule Ministru, Din nefericire, neregulile din sistemul...

Închide