inTurda.ro

Polițiștii au prins hoțul de la ALTEX. Turdeanul a spart în aceeași zi și un supermarket

Polițiștii au prins hoțul de la ALTEX. Turdeanul a spart în aceeași zi și un supermarket

Polițiștii au prins hoțul de la ALTEX. Turdeanul a spart în aceeași zi și un supermarket
noiembrie 02
13:24 2016

Duminica seara, 30 octombrie 2016, poliția a fost sesizată despre o spargere data la magazinul Altex situat lânga Kaufland. Un bărbăt a pătruns prin efracție în incinta magazinului furând 40 de telefoane mobile tip smartphone, în valoare totală de aproximativ 41.000 de lei. Tot în aceeași zi hoțul a spart și un magazin SUCCES unde a provocat un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei.

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au reținut un bărbat, de 35 de ani, din Turda, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. În fapt, la data de 30.10.2016, în jurul orei 18:25, acesta ar fi distrus ușile culisante cu geam antiefracție care asigurau calea de acces în incinta unui magazin din municipiul Turda, cauzând un prejudiciu de 10.000 lei.  

La aceeași dată, în jurul orei 19:25, bărbatul ar fi pătruns prin efracție în incinta altui magazin, din municipiul Turda, de unde ar fi sustras 40 de telefoane mobile tip smartphone, în valoare de aproximativ 41.000 de lei. 

 „La scurt timp de la comiterea faptelor, bărbatul a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Cluj-Napoca. Asupra acestuia au fost găsite 30 de telefoane mobile, bunuri pe care le-ar fi sustras din magazin. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de circa 70%.”, relatează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Scad impozitele la Câmpia Turzii! Vezi aici harta cu noile zone de impozitare:

Primăria Munnicipiului Câmpia Turzii a propus spre dezbatere publică un proiect extrem de important. Este vorba despre un proiect privind...

Închide