inTurda.ro

Noua administrație trece la fapte! Strada Rândunicii a fost asfaltată

Noua administrație trece la fapte! Strada Rândunicii a fost asfaltată

Noua administrație trece la fapte! Strada Rândunicii a fost asfaltată
noiembrie 03
14:57 2016

În luna martie 2016, vechea administrație locală a transmis un comunicat de presa prin care prezentau străzile care urmează sa fie asfaltate în perioada 2016-2017. Întradevăr, lucrările au început pe unele străzi, un exemplu este strada Rândunicii pe care s-au început lucrările în luna mai în agitația campaniei electorale, însă imediat după alegerile locale totul s-a pus pe pauză.

Cetățenii care locuiesc pe strada rânduncii Rândunicii și-au exprimat nemulțumirea în mai multe rânduri, acuzând faptul ca atunci când plouă toată strada se transformă în noroi.

 

Ei bine, după mai bine de 4 luni de incertitudine, noua administrație locală condusa de primarul Matei Cristian, a arătat încă o dată ca își onorează promisiunile. Astăzi, 03 noiembrie 2016, strada Rândunicii a fost asfaltată.

Vor continua lucrările de reabilitare a străzilor cu finanţare din sursele alocate în bugetul local în sumastrada randunicii turda de 2.700.000 lei. Străzile prioritare cuprinse în anul 2016 sunt următoarele: strada Al. I. Cuza până la intersecţia cu strada Clujului, strada Petru Maior până la puntea peste râul Arieş, strada Salinelor de la intersecţie cu strada Avram Iancu până la intersecţie cu strada Tunel, strada Rândunicii cu străzile de legătură în DN1 – E60 (străzile Spiru Haret, Ogorului, Ştefan Furtună), strada Petru Rareş (pentru asigurare acces maşini de tonaj greu la investitorii din incinta Electroceramica). Totodată se vor finaliza lucrări de reabilitare trotuare şi parcare din zona Oprişani, inclusiv parcarea din zona pieţei din Micro 3, precum şi străzile Tribunu Corcheş, Sirenei, Nicolae Vlăduţiu, Mărului., se preciza în comunicatul transmis de vechea administrație.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Firmă din Turda angajează lăcătuș mecanic și muncitor necalificat

Firmă din Turda angajează: 1. Lăcătuș mecanic întreținere 2. Muncitor necalificat   Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimetare de la:  Centrul de...

Închide