inTurda.ro

Delfinii turdeni au cucerit 10 medalii la competiția Autumn Trophy de la Tg. Mures

 Breaking News

Delfinii turdeni au cucerit 10 medalii la competiția Autumn Trophy de la Tg. Mures

Delfinii turdeni au cucerit 10 medalii la competiția Autumn Trophy de la Tg. Mures
noiembrie 07
09:40 2016

Clubul Sportiv Delfinii Turda a participat în acest weekend la competiția Autumn Trophy 2016 – Tg. Mures.

În acest concurs au participat 15 cluburi: UDS-Odorheiul Secuiesc, SWC-Cluj Napoca, STG-Tg. Mures, SSV-Suceava, SGH-Gura Humorului, MSW-Miercurea Ciuc, ABM-Baia Mare, 4SE-Miercurea Ciuc, ASV-Suceava, BAM-Baia Mare, BTG-Tg. Mures, CST-Bistrita, H2O-Tg. Mures, EMA-Bistrita si CDT-Turda.

De la turdean au fost prezenti cinci sportivi: Serban Metea, Bogdana Covaciu, Rares Deac, Denisa Straja si Alex Todea care au adus acasa 10 medalii: 2 de aur, 2 de argint, 6 de bronz si trofeul „cel mai bun sportiv al categoriei 2009 baieti”.

„Incheiem asadar cu succes acest sezon competitional, a fost greu, am muncit mult, am trait emotii, dezamagiri dar si multe bucurii: – cupa pentru cel mai bun sportiv al categoriei 2009 baieti castigata de Serban Metea de trei ori consecutiv, este atat pentru mine cat si pentru el o mare realizare. Mi se spune ca sunt sever si strig la ei, da asa este eu strig la ei sa inoate (pentru ca in apa nu ma pot auzi altfel), iar ei striga de bucurie cand urca pe podium … Multumim si de aceasta data d-nei director Maria Simona Baciu, intregului colectiv si d-nei Carleta Gnandt de la Bazin Inot Turda, alaturi de care ne antrenam zilnic si nu in ultimul rand Primariei Turda pentru colaborare si sprijin.”, a declarat Petric Alexandru Gabriel – antrenorul micuților înotători.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Firmă din Turda angajează șefi de schimb pentru departamentul de galvanizare

Firmă din Turda angajează: 1. Sef de schimb pentru departamentul de galvanizare: 2 posturi Cerinte: experienta de minim 3 ani,...

Închide