inTurda.ro

PMP Turda își respectă promisiunile din campania electorală și va susține reducerea impozitelor cu 20%! Ajutați-ne să reușim!

 Breaking News

PMP Turda își respectă promisiunile din campania electorală și va susține reducerea impozitelor cu 20%! Ajutați-ne să reușim!

PMP Turda își respectă promisiunile din campania electorală și va susține reducerea impozitelor cu 20%! Ajutați-ne să reușim!
noiembrie 07
11:22 2016

 COMUNICAT DE PRESĂ

Subiect: PMP Turda își respectă promisiunile din campania electorală și va susține reducerea impozitelor cu 20%! Ajutați-ne să reușim!

Întrucât pe site-ul Primăriei Municipiului Turda a fost publicat proiectul privind impozitele și taxele locale pe anul 2017, fiind supus dezbaterii publice, PMP Turda anunță că va susține reducerea impozitelor locale pentru persoanele fizice în cazul clădirilor rezidențiale (locuințe) și a clădirilor anexă, cu 20%, așa cum am anunțat încă din campania electorală pentru alegerile locale.

Chiar dacă cele 3 voturi pe care le deținem în acest moment în Consiliul Local, din totalul de 21, nu ne permit să asigurăm această reducere pe care am susținut-o în campania electorală pentru alegerile locale (am fost singurul partid care ne-am asumat o astfel de măsură!), sperăm ca și ceilalți colegi de la PSD, PNL, ALDE, UDMR și PRM să susțină acest demers al nostru și să putem lua astfel o decizie istorică privind reducerea impozitelor locale.

Conform Legii 227/2015, privind Codul Fiscal, art. 457, impozitul pe clădiri nerezidențiale, la persoane fizice, se calculează prin aplicarea unei cote de impozitare cuprinsă între 0,08% și 0,2%, la valoarea impozabilă a clădirii/apartamentului. La Turda, de ani de zile, s-a folosit valoarea de 0,1%, valoare care este propusă și pentru anul 2017, acest procent nefiind unul minimal, permis de lege.

PMP Turda consideră că trebuie aplicat procentul minim permis de lege, respectiv 0,08%, ceea ce ar însemna o reducere cu 20% a impozitelor existente în acest moment. Susținem acest demers pentru că noi credem că actuala clasă politică locală trebuie să găsească soluții pentru a face viața mai ușoară turdenilor, această fiind o responsabilitate morală, în primul rând.

Îi rugăm pe toți turdenii, indiferent de convingerile lor politice sau de opțiunea politică de la alegerile locale, să le transmită celor pe care i-au ales să susțină acest demers al nostru! Vă mulțumim! Doamne ajută!

Adrian Nap – Președinte PMP Turda

 

Sursa proiect impozitele și taxele locale pe anul 2017:

http://primariaturda.ro/portal/cluj/turda/portal.nsf/2061076C9AD1EE34C225805200402402/$FILE/1124%20-%20proiect%20privind%20aprobarea%20impozitelor%20si%20taxelor%20locale%20pentru%20anul%202017.pdf

Sursa informații program, făcute publice pe siteul nostru, în campania electorală:

http://mpturda.ro/comunicate/115-pmp-turda-suntem-singurul-partid-care-propunem-reducerea-impozitelor-locale-cu-20-vezi-si-alte-propuneri-din-programul-nostru.html

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Delfinii turdeni au cucerit 10 medalii la competiția Autumn Trophy de la Tg. Mures

Clubul Sportiv Delfinii Turda a participat în acest weekend la competiția Autumn Trophy 2016 - Tg. Mures. În acest concurs...

Închide