inTurda.ro

PNL Turda nu vrea reducerea impozitelor pentru populație și reproșează PMP că propune așa ceva! Turdeni, de partea cui sunteți?!

 Breaking News

PNL Turda nu vrea reducerea impozitelor pentru populație și reproșează PMP că propune așa ceva! Turdeni, de partea cui sunteți?!

PNL Turda nu vrea reducerea impozitelor pentru populație și reproșează PMP că propune așa ceva! Turdeni, de partea cui sunteți?!
noiembrie 08
12:03 2016

 COMUNICAT DE PRESĂ

Subiect: PNL Turda nu vrea reducerea impozitelor pentru populație și reproșează PMP că propune așa ceva! Turdeni, de partea cui sunteți?!

Am asistat consternați cum PNL, prin vocea consilierului local Cristian Felezeu, ne-a reproșat că vrem ca impozitele locale pentru turdeni să scadă cu 20%, din 2017, lucru permis de lege, dar ascuns de fosta administrație PNL, care a condus Turda până în vara acestui an și care a mințit oamenii că au fost propuse cele mai mici impozite prevăzute de lege!

De asemenea, trebuie să amintim faptul că în toamna anului 2015 (11.11.2015), un consilier turdean a propus reducerea cotei de impozitare de la 0,1% la 0,08%, propunere pe care PMP a susținut-o și în campania electorală pentru alegerile locale din 2016, dar consilierii locali ai PNL nu au fost de acord nici atunci, nevotând această propunere (inclusiv domnul Felezeu). Iar turdenii știu, cu siguranță, ce impozite au fost nevoiți să plătească în 2016!

PMP nu poate fi de acord cu această politică! Pentru că este o politică împotriva cetățeanului, din a cărui buzunar s-a alimentat bugetul local, pentru ca apoi să se cheltuie banii pe tot felul de prostii. Dacă e cazul, vom prezenta o listă cu cheltuielile iresponsabile ale fostei administrații PNL sau cu neregulile financiare descoperite de Curtea de Conturi!

Noi considerăm că suntem datori cetățenilor turdeni să găsim alte surse de finanțare, să reducem cheltuielile făcute aiurea și nu să-i punem să plătească impozite mai mari decât minimul prevăzut de lege, justificând că ”dacă scad încasările, scad și cheltuielile”! Scad doar cheltuielile făcute aiurea!

Noi vom lupta de partea cetățeanului turdean, pentru reducerea impozitelor locale, aplicabile din 2017, cu 20%! Dacă PNL a ales să fie de partea cealaltă a baricadei, le transmitem doar să nu ne mai reproșeze că ne gândim la interesul cetățeanului, în primul rând! Poate alți consilieri locali se vor gândi și la turdeni!

Sau poate că turdenii ne vor susține și își vor exprima dorința pentru reducerea impozitelor, la minimul prevăzut de lege! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Adrian Nap – Președinte PMP Turda

Sursa vot pentru impozitele locale aplicate în 2016 (siteul Primăriei Turda):

http://primariaturda.ro/portal/cluj/turda/portal.nsf/80D51ED26FCB4296C2257F0F003C01D8/$FILE/proces%20verbal%20al%20sedintei%20extraordinare%20din%2011.11.2015.pdf

Related Articles

Citește articolul precedent:
Spectacolul ”Al cui e copilul ?!!” la Teatrul Aureliu Manea.

Vă invităm pe data de 26 noiembrie 2016, ora 19.00 la un spectacol plin de surprize, umor de calitate, o...

Închide