inTurda.ro

VIDEO: Salina Turda și Drone Champions AG s-au duelat într-un meci amical :)

VIDEO: Salina Turda și Drone Champions AG s-au duelat într-un meci amical :)

VIDEO: Salina Turda și Drone Champions AG s-au duelat într-un meci amical :)
noiembrie 16
11:02 2016

În acest weekend Salina Turda va găzdui poate cea mai interesanta competiție organizată vreodata în ”cel mai frumos loc subteran din lume”. Este vorba despre Liga Campionilor de Drone, unde cei mai buni piloți din întreaga lume se vor duela în mina de la Turda.

Căpitanul echipei de fotbal ”Salina Turda”, Adrian Soporan, l-a provocat pe organizatorul evenimentului de drone, Herbert Weirather,  la un meci de fotbal amical între echipele lor. Toți membri echipei de drone au acceptat invitația. Astfel, cele două echipe au plecat spre localitatea Mihai Viteazu, acolo unde s-a disputat meciul spectaculos. La finalul partidei tabela indica un scor de egalitate: 5-5.

Turdenii au aratat din nou faptul că sunt foarte primitori, iar cu această ocazia, între Salina Turda și Drone Champions AG s-a format mai mult decât un parteneriat!

 

 “Salina Turda investeşte foarte mult în infrastructură pentru cursa care urmează. Vrem să devenim, pentru acest nou sport cu motor, precum cursa sezonului din Monaco pentru campionatul de Formula 1,” relatează Adrian Soporan, consilier marketing Salina Turda. “Se anunţă a fi un parteneriat pe termen lung şi în exclusivitate,” confirmă consilierul de marketing al acestui parc tematic subteran.

Iniţiatorul şi organizatorul acestui eveniment inedit este Drone Champions AG, împreună cu fondatorul şi managerul Herbert Weirather, în colaborare cu agentia WWP Weirather-Wenzel & Partner.
Chiar dacă unii fani nu au posibilitatea de a participa la eveniment, vor avea ocazia să ia parte la acţiune. Cu susţinerea Vodafone, cursa va fi transmisă sub formă de live stream.

Salina Turda – Un Monaco al curselor de drone. Organizatorii au anunțat prețurile biletelor

Pretul biletelor pentru zilele de sambata si duminica, dupa ora 17, este de 40 lei.
Pentru cei care doresc sa participe la intreg evenimentul, pretul este de 70 lei.

Program eveniment: 

Vineri: 10:00 Training
Sambata: 10:00 Training
12:00 Calificari
17:00 Main Event
Duminica: 10:00 Training
17:00 Calificari si Main Event
Mai multe informatii:  
0364-260.940, www.salinaturda.euwww.facebook.com/salinaturda
Rezervari bilete: evenimente@salinaturda.eu

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primarul Matei Cristian transmite condoleanțe familiei Felezeu

MESAJ DE CONDOLEANȚE   Am primit cu profundă tristețe vestea morții domnului Eugen Felezeu. Îi mulțumesc pe această cale, în...

Închide