inTurda.ro

Peste 30 de elevi au participat la concursul de tenis de masa ”Cupa Moș Nicolae”

 Breaking News

Peste 30 de elevi au participat la concursul de tenis de masa ”Cupa Moș Nicolae”

Peste 30 de elevi au participat la concursul de tenis de masa ”Cupa Moș Nicolae”
decembrie 05
09:10 2016

In data de 29.11.2016 in sala de sport a Liceului Teoretic”L.Rebreanu” s-a desfasurat concursul de tenis de masa Cupa Mos Nicolae. La competitie au participat in jur de 30 de elevi de la liceele si scolile gimnaziale din Turda si Campia Turzii. La gimnaziu,clasele V-VIII podiumul arata astfel : Locul 1 – Blag Eugen -Locul 2-Ciortea Razvan si Locul 3-Zvaric Alex Dorian,toti trei de la Scoala gimnaziala”Avram Iancu”Turda. La liceu locul 1- Luparu Razvan-Colegiul Tehnic”V.Ungureanu”Campia-Turzii,locul 2 – Feher Robert – Colegiul”E.Negrutiu”Turda si locul 3 – Blag Darius – Colegiul Tehnic”Dr.Ioan Ratiu” Turda. S-au oferit diplome,medalii si premii surpriza de la „Mos Nicolae”care a sosit anticipat in aceasta zi de 29.11.2016.

Atmosfera a fost una placuta, meciurile foarte stranse, copiii demonstrand o pofta de joc foarte mare. Asociatia Olimpia Turda multumeste pe acesta cale Primariei si Consiliului Local pentru sprijinul acordat si asteapta pe toti pasionatii de tenis de masa la sala de antrenament a Liceului Teoretic L.Rebreanu”in zilele de marti si joi intre orele 19.00-21.00.

Presedinte/antrenor prof.Bogdan Pop

Related Articles

Citește articolul precedent:
Deschiderea Târgului de Crăciun Turda 2016. Vezi aici programul din Parcul Central:

Începând de luni, 05 decembrie 2016, Parcul Central va fi învăluit de magie. Primăria Municipiului Turda vă invită luni, 5 decembrie,...

Închide