inTurda.ro

Album FOTO: Skill Up „Live2Lead” Turda a adunat peste 140 de participanți la Salina Turda

Album FOTO: Skill Up „Live2Lead” Turda a adunat peste 140 de participanți la Salina Turda

Album FOTO: Skill Up „Live2Lead” Turda a adunat peste 140 de participanți la Salina Turda
decembrie 10
13:54 2016

Peste 140 de participanți au fost prezenți ieri, 9 decembrie 2016, la conferința Skill Up „Live2Lead”, un eveniment de dezvoltare a liderilor conceput pentru a inspira și a susține comunitatea oamenilor proactivi din orașul nostru.

John Maxwell, Simon Sinek, Liz Wiseman și Dan Cathy, patru dintre cei mai buni speakeri motivaționali din lume, au împărtășit într-o proiecție video de excepție noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile pentru dezvoltarea personală și antreprenorială. Punctul forte al conferinței a fost constituit de lecțiile de viață și leadership pe care cei patru speakeri le-au oferit în patru discursuri memorabile!

Evenimentul a avut loc în Salina Turda, oficial cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania, acest lucru fiind apreciat de mulți participanți, care au petrecut minute în șir admirând frumusețea locului.

Materialele video au fost urmărite cu atenție și entuziasm, de multe ori publicul fiind cu zâmbetul pe buze, reacționând la mesajul transmis de cei patru speakeri. În pauzele dintre speakeri, cei prezenți au făcut networking și au discutat despre ideile speakerilor. Evenimentul s-a încheiat cu o degustare de vin și cu promisiunea că Live2Lead va reveni la Turda în 2017.

Conferințele Skill UP sunt organizate de Asociația NOA Events Turda, asociație care mai are în derulare și proiectele „Reînviem cinema-ul în Turda” – proiecții de filme artisitice și documentare, și „Dental Focus Seminars” – seminarii și conferințe pentru studenții stomatologi.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Compania de Apă Arieș: Clarificări cu privire la comunicatul  PNL Turda

În urma afirmațiilor reprezentanților organizației politice PNL Turda, afirmații neadevărate și nefondate, lansate în spațiul public cu unicul scop de...

Închide