inTurda.ro

Salina Equines Horse Trophy, la ediția a doua:

 Breaking News

Salina Equines Horse Trophy, la ediția a doua:

Salina Equines Horse Trophy, la ediția a doua:
ianuarie 10
10:04 2017

Salina Equines Horse Trophy se va desfășura din nou la Turda, pe domeniul Salina Equines! Salina Horse Trophy ajunge astfel la cea de-a doua ediție. În luna iunie 2016, aflat la prima ediție, evenimentul internațional organizat la Turda a atras un public numeros și apreciere pentru organizarea perfectă a competiției.

Vă mulțumim pentru toată suținerea și gândurile bune, care ne-au inspirat în 2016 să visăm cu îndrăzneală. În 2017, continuăm să vă încurajam să ne împărtășitți dragostea pentru sportul nobil, armonie și forță interioară. 

Ne pregătim pentru ediția a doua a Salina Equines Horse Trophy, care are loc în perioada 29 iunie – 2 iulie. 
150 de concurenți și premii în valoare de peste 30.000 de euro la prima ediție din 2016.”, transmis organizatorii competiției internaționale, Salina Equines Horse Trophy.
#salinaequineshorsetrophy #turda
www.salinaequines.ro www.salinatrophy.ro


Related Articles

Citește articolul precedent:
SC Parc Industrial Câmpia Turzii SA organizează licitație publică în vederea atribuirii în folosință a unei parcele disponibile

ANUNŢ privind organizarea Licitaţiei publice cu ofertă în plic în vederea atribuirii în folosinţă                                        a unei parcele disponibile în PARCUL...

Închide