inTurda.ro

ELECTROCERAMICA Turda se dezvoltă! Conducerea societății anunță o creștere importantă a cifrei de afaceri

 Breaking News

ELECTROCERAMICA Turda se dezvoltă! Conducerea societății anunță o creștere importantă a cifrei de afaceri

ELECTROCERAMICA Turda se dezvoltă! Conducerea societății anunță o creștere importantă a cifrei de afaceri
februarie 06
15:58 2017

 

Electroceramica Turda reuseste cu succes sa reziste pe piata si sa-si dezvolte atat productia cat si piata. In acest sens anul trecut s-au cumparat alte 9 prese pentru injectare.

In viitorul apropiat Electroceramica SA isi va diversifica activitatea prin cooptarea altor doua activitati distincte cu repercursiuni pozitive atat in ceea ce priveste cifra de afaceri cat si a cresterii numarului de angajati (estimam o triplare a cifrei de afaceri actuale si o crestere cu minim 50% a numarului de angajati).

”În prezent avem un numar de 107 angajați în cadrul societății, iar pe viitor ne pregătim să electro ceramica la turdamai angajăm personal! Cifra de afaceri pe care o estimăm pentru anul 2017 este de 4.500.000 de euro!” a declarat pentru inTurda.ro, directorul societății, Asprescu Constantin.

Este important de menționat faptul că cifra de afaceri din ultimii doi ani este in crestere semnificativa, astfel, pe anul 2015 acesta a fost de 2.850.000 euro, iar în 2016 de 3.800.000 euro.

Partenerii de afaceri ai SC Electroceramica SA sunt toti externi: ABB (Italia, Cehia, Polonia, Danemarca, Bulgaria), Scheineider, Enel – Italia, Altea –  Elvetia si multi producatori de transformatoare din Italia, Croatia, Germania etc.

Electroceramica a fost infiintata acum 80 de ani ca si producator de ceramica menajera. Ulterior a inceput si producera de ceramica tehnica (respectiv izolatori din portelan), iar dupa asimilarea acestor produse s-a renuntat la ceramica casnica. In urma cu 14 ani, Electroceramica SA a inceput producerea izolatorilor din rasina epoxidica, achizitionand in acest sens un numar de 10 prese si instalatiile conexe. Pana in anul 2013 s-au produs in paralel atat izolatori din portelan cat si izolatori din rasina epoxidica. Din pacate, odata cu globalizarea, au inceput sa apara pe piata producatorii de izolatori din China si India care, practicand preturi de dumping (cu 50-70% mai mici decat cele depe piata europeana – oricum saraca), au condus la inchiderea unor producatori europeni si pe cale de consecinta, din pacate, si a Electroceramica SA.

Electroceramica se dezvoltă și pe partea de online! Noul site de prezentare a societații poate fi accesat la adresa www.electroceramica.com .

Sediul de producție al SC ElectroCeramica SA, este la adresa din Strada Stefan cel Mare nr. 19 B,  Turda, jud. Cluj.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Andrei Suciu: ”Motivul pentru care am ieşit în stradă, eu personal, nu are nici o legătură cu interesele politice.”

Fostul candidat la funcția de Primar al municipiului Turda, Andrei Suciu, membru fondator al Asociației T9, a transmis un mesaj...

Închide