inTurda.ro

PNL: Unde sunt asociațiile civice din Turda?!

PNL: Unde sunt asociațiile civice din Turda?!

PNL: Unde sunt asociațiile civice din Turda?!
februarie 06
14:21 2017

Comunicat:

Unde sunt asociațiile civice din Turda?!

Ne întrebăm, fără niciun fel de malițiozitate, unde sunt asociațiile civice din Turda în aceste zile în care democrația este grav amenințată în România de reaua-credință a guvernanților. Întrebarea este cu atât mai legitimă cu cât în afara Asociației T9, celelalte ONG-uri din Turda, unele dintre ele cu misiuni vizând promovarea și apărarea principiilor democratice, au preferat să păstreze o tăcere cu iz de complicitate la adresa ordonanțelor rușinii promovate de executivul Grindeanu. Unde este Centrul Rațiu pentru Democrație, acum când democrația, bunul cel mai de preț al lui Ioan Rațiu, este călcată în picioare într-o manieră bolșevică?! De ce nu ia atitudine tranșantă și transparentă Centrul Rațiu pentru Democrație? Sau…, democrația a devenit pentru Centrul Rațiu pentru Democrație doar o imagine înrămată și exilată într-un muzeu dedicat democrației, doar o amintire vagă a celebrei sintagme: ”Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!”.

Oare democrația nu este vie, nu cunoaște dilatări și contractări în funcție de percepția guvernanților asupra guvernaților? Oare, dacă ți-ai asumat promovarea și apărarea principiilor democratice, nu trebuie să iei atitudine acum când valorile democratice sunt în pericol major?!

Ce spune Centrul Rațiu pentru Democrație?

PNL Turda.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunț: Achiziție publică privind contractarea unei finanțări rambursabile interne

CONTRACTAREA UNEI FINANTARI RAMBURSABILE INTERNE IN VALOARE DE PANA LA 63.028.759,25 LEI, IN VEDEREA REFINANTARII IMPRUMUTURILOR CONTRACTATE DE LA DEXIA...

Închide