inTurda.ro

Rotary Câmpia Turzii prețuiește femeia. Programează-te acum pentru un test Babes-Papanicolau gratuit

 Breaking News

Rotary Câmpia Turzii prețuiește femeia. Programează-te acum pentru un test Babes-Papanicolau gratuit

Rotary Câmpia Turzii prețuiește femeia. Programează-te acum pentru un test Babes-Papanicolau gratuit
februarie 06
15:06 2017

Rotary prețuiește femeia

Prețuiește femeia de lângă tine în fapte și vorbe. Ai grijă de ea și iubește-o pentru felul în care zi de zi ea iți luminează viața cu gesturi, vorbe și sacrificii atât de marunte la prima vedere, dar atât de importante pentru împlinirea ta ca bărbat, soț, și nu în ultimul rând ca om. Familia reprezintă echilibrul fiecăruia dintre noi, ne confera armonie, intimitate și siguranta. De aceea trebuie să avem grija de cei apropiați, să ne pese de ei și de sănătatea lor. De vreme ce viața este un cadou de la Dumnezeu, trebuie să-ţi îngrijeşti corpul şi sănătatea.

Din acest motiv, prin acest proiect, Clubul Rotary Câmpia Turzii dorește să contribuie la prevenirea şi combaterea cancerului de col uterin. A fi sănatos înseamnă a fi frumos, a fi bine dispus, a fi puternic. Și așa vă vrem: sănătoase !!! Dacă sunteți sănătoase însemnă că aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru.

Club Rotary Câmpia Turzii lansează un proiect local și în același timp o invitatie pentru toate cluburile Rotary din România, inițiativă prin care iși propune să vină în sprijinul femeilor, oferindu-le gratuit o recoltare de probă pentru depistarea cancerului de col uterin prin efectuarea unui test Babes-Papanicolau.

Acest proiect se va desfașura în luna martie a anului 2017, luna în care femeia este sărbătorită și el să reprezinte un cadou oferit cu acest prilej. Locația stabilită pentru recoltarea probelor se afla pe strada Gării nr.3A, în Cabinetul de ginecologie al domnului doctor Mahmud Alajmi. Proiectul se va desfasura in ziua de sâmbătă, 04.03.2017, începând cu ora 9 dimineața. Personalul medical va fi format din: dr.Mahmoud Alajmi, farm. Adelaida Haiduc și asistent medical Lizelotte Bota. Activitatea de recoltare va fi efectuată gratuit, urmând ca analiza probelor să se facă la Laboratorul de citologie vaginală HISTOPAT-INVEST (Pofesor Dr.Simona Stolnicu)

Pentru informații suplimentare si programări vă rugăm să sunați la numerele de telefon de mai jos:

0723/296942 sau 0740/013970

 

Chiper Doru

Președinte RC Câmpia Turzii

2016-2017

 

 

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Alexandru Cordoș: ”Să ne dăm mâinile, într-un protest comun, împotriva defrișărilor, a furtului de resurse minerale și pentru susținerea agriculturii și societăților cu capital românesc!”

PRU Cluj: „Uniți, chiar salvăm România” Dragi clujeni, asistăm în aceste zile la o reală dezbinare a poporului român, dezbinare...

Închide