inTurda.ro

Asociatia The Da Vinci System organizează conferinta „Rabdă inimă și taci”

Asociatia The Da Vinci System organizează conferinta „Rabdă inimă și taci”

Asociatia The Da Vinci System organizează conferinta „Rabdă inimă și taci”
februarie 15
10:41 2017

Asociatia The Da Vinci System organizează conferinta „Rabdă inimă și taci”. Evenimentul, o poveste postromantică de dragoste, va avea loc vineri, 24 Februarie 2017, începând cu ora 16:00, la Sala Festivă din incinta Colegiului Național Mihai Viteazul, Turda.

Conferințele Sistemului Da Vinci sau #CSD reprezintă o nouă inițiativă The Da Vinci System care își propune ca lunar să realizeze o conferință deschisă publicului larg din Turda și Câmpia Turzii. Scopul conferințelor va fi abordarea științifică a unor teme de actualitate cu impact direct în viața participanților. Ne dorim care să găsiți atât interesante discuțiile la care veți participa cât și să rămâneți în urma lor cu ceva mai mult decât niște date teoretice.

La cea de-a treia întâlnire din cadrul proiectului Conferințele Sistemului Da Vinci ne vom întâlni cu problematica pe care o ridică romantismul actual și vom răspunde la unele întrebări legate de „De ce alegem să spunem Rabdă inimă și taci.”

Totul susținut de cercetarea în domeniu dar transpus într-un format practic.

rabda inima si taci

Related Articles

Citește articolul precedent:
Colegiul Tehnic Turda organizează licitație pentru închirierea unui Chiosc din incinta instituției

Colegiul Tehnic Turda organizează licitație pentru închirierea unui Chiosc din incinta instituției. ANUNȚ 1) Obiectul licitatiei publice: inchirierea unui chioşc...

Închide