inTurda.ro

Bazinul de înot Turda trece la programul de vară de la 1 martie 2017!

Bazinul de înot Turda trece la programul de vară de la 1 martie 2017!

Bazinul de înot Turda trece la programul de vară de la 1 martie 2017!
februarie 24
22:43 2017

In vederea unei organizari optime a activitatii si la solicitarea clientilor Bazinului de Inot  –  bazin  care se  afla in administrarea Societatii Turda Salina Durgau S.A., va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 1 MARTIE 2017    programul de functionare va fi urmatorul:

LUNI – VINERI 07,00 – 19,00  ( ultima intrare ora 18,00 )

(de la ora 19,00 la ora 21,00 ,  toate culoarele sunt rezervate pentru cursuri de inot )

 Sambata – Duminica : 09.00 – 21.00  – ultima intrare ora 20,00

 

Cererile de inscriere la cursuri de inot pentru copii ( cu incadrare pe categorii de varsta si nivel de cunoastere a inotului , incepatori , medii si avansati), precum si cereri de inscriere la cursuri de inot –adulti se depun zilnic la registratura Bazinului.

 Pentru inscrieri si   informatii suplimentare privind tarifele , echipamentul necesar,etc. va rugam sa ne contactati la receptia bazinului –  tel. 0364/100102 ,  mobil 0735195518,   adresa Str.Stadionului F.N. ( langa Stadionul municipal ), sau pe pagina de facebook a Bazinului de Inot  .

Temperatura apei se situeaza  intre 26 – 28 grade Celsius , apa corespunzand categoriei de folosinta a apei de imbaiere , fiind tratata chimic si mentinandu-se  in parametrii  microbiologici si valorile maxime admise de normele de igiena si sanatate publica  in vigoare.

Pentru a imbina utilul cu placutul, sa aducem un plus de sanatate, noua si copiilor nostrii, frecventand inotul!

Bazinul de inot este destinat tuturor categoriilor de varsta, fara a ne limita la organizarea cursurilor de inot, acesta nefiind utilizat numai in scopuri didactice.

Va asteptam cu drag la sport si balaceala, pentru un trup sanatos si armonios !

Conducerea Societatii Turda Salina Durgau S.A.

Bazin de Inot Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Posibilă „surpriză” pentru șoferii din România! Guvernul pregătește o taxă auto de intrare în oraș, în locul timbrului de mediu

Conform publicației profit.ro, Guvernul României pregătește o mare „surpriză” pentru proprietarii de mașini, în locul timbrului de mediu! Din câte...

Închide