inTurda.ro

Primarul municipiului Turda: „Sunt foarte încântat de proiectul Salinate, al CIA Aboliv!”

Primarul municipiului Turda: „Sunt foarte încântat de proiectul Salinate, al CIA Aboliv!”

Primarul municipiului Turda: „Sunt foarte încântat de proiectul Salinate, al CIA Aboliv!”
februarie 24
12:49 2017

Primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, prezent la lansarea produselor Salinate, premieră în România, a declarat că este foarte încântat de acest proiect al CIA Aboliv.

Edilul turdean a subliniat faptul că o moștenire de familie, așa cum este și cazul business-ului Aboliv, poate aduce o doză superioară de profesionalism.

„Brandul Salina Turda impreuna cu Brandul Salinate vor face ca faima municipiului nostru sa fie dusa cat mai departe” – Cristian Octavian Matei.

Primarul Municipiului Turda a lăudat ideea antreprenorului de a conecta cele două branduri, menționând că „Salina Turda este o piatra pretioasa la nivel mondial”, iar CIA Aboliv incepe sa paseasca pe linia companiilor europene.

În ceea ce privește alte viitoare investiții în zona Salinei, publice sau private, acesta a afirmat că administrația locală dorește să extindă efectele acestei perle naturale a lumii, Salina Turda.

„Vom face toate eforturile pentru a face cat mai multe investitii in zona conexa Salinei Turda. Pentru acest an am initiat cateva investitii majore, cum ar fi refacerea pavilionului de la intrarea veche a Salinei Turda, construirea unor aeratoare, refacerea unor mine unde accesul este inchis deocamdata turiștilor, și multe alte investiții”, a mai declarat primarul Cristian Matei.

CITEȘTE AICI DESPRE GAMA „SALINATE”, PRODUS TRADIȚIONAL MATURAT ÎN SALINA TURDA.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Reuniune culturală la Cafeneaua Palatului Cultural „Ionel Floașiu” Câmpia-Turzii

Societatea Culturală Câmpia Turzii 775, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii, au organizat joi, 23...

Închide