inTurda.ro

eMag deschide programe educationale after school!

eMag deschide programe educationale after school!

eMag deschide programe educationale after school!
februarie 27
08:58 2017

Rata de parasire timpurie a scolii in Romania este de 18%, in mediul rural fiind de circa doua ori mai mare decat in mediul urban. Pentru a contribui la reducerea acestui fenomen, Fundatia eMAG a lansat programul educational de centre afterschool Noua ne Pasa (NNP), prin care le ofera elevilor din comunitati defavorizate sprijinul necesar pentru a-si continua studiile.

„Rezultatele de pana acum ne motiveaza sa dezvoltam acest proiect si vom include alte 14 scoli din mediul rural in programul Noua ne Pasa. In anul scolar 2017-2018, centrele NNP vor functiona in 20 de localitati rurale si vor sprijini cel putin 800 de copii sa nu abandoneze scoala, pregatindu-i in acelasi timp pentru a promova examenul de Evaluare Nationala”, declara Adina Calafateanu, Project Manager Fundatia eMAG.

Citește mai multe despre programele eMag în articolul original, disponibil în publicația wall-street.ro. Click aici.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Despre posibilitățile de accesare a fondurilor nerambursabile, inclusiv Start-Up Nation. Consultanța online este GRATUITĂ!

Așa cum am promis, publicam astazi interviul despre accesarea fondurilor europene si guvernamentale disponibile pentru IMM-uri, printre care si cel mai nou...

Închide