inTurda.ro

Macromex este nominalizată și anul acesta la Gala Premiilor de Excelență HR Club

Macromex este nominalizată și anul acesta la Gala Premiilor de Excelență HR Club

Macromex este nominalizată și anul acesta la Gala Premiilor de Excelență HR Club
februarie 28
10:53 2017

Macromex se regaseste si anul acesta in competitia Galei premiilor de excelenta HR Club, cu un proiect inscris la sectiunea de „Strategie in resurse umane”.

Gala isi propune sa recunoasca profesionalismul in resurse umane, prin acordarea celor mai inalte distinctii in domeniu. Astfel, pe 6 aprilie 2017, Gala Premiilor de Excelenta va acorda premii pentru sapte sectiuni si va gazdui Directori de  Resurse Umane, Directori Generali si lideri de business din cadrul celor mai importante companii din Romania.

In acest an vor fi premiate cele mai valoroase Proiecte de Resurse Umane din urmatoarele domenii:
1. Recrutare si Selectie – include proiecte de recrutare, internship, induction etc.
2. Managementul Performantei si al Recompensarii – include proiecte de evaluare a performantelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc.
3. Formarea si Dezvoltarea Oamenilor – include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de cariera, talent management, succession planning etc.
4. Strategie de Resurse Umane – include proiecte de HR – partener strategic, employer branding, engagement, design organizational, schimbare culturala, dialog social etc.
Premiul special: Lynda Gratton Award of Future-Proofing HR
In competitia pentru Premiul special – Lynda Gratton Award of Future-Proofing HR- vor intra cele mai valoroase proiecte inscrise in categoria Strategie de Resurse Umane.
Premiul special al Generatiei Z: va fi oferit de un juriu special format din tineri care vor evalua rezumatele celor mai valoroase proiecte de HR si isi vor alege preferatul. Dupa ce va avea loc evaluarea proiectelor de catre juriul de specialisti, juriul format din tineri le va evalua pe primele clasate din cadrul fiecarei categorii si va alege un castigator.
Categoriile de Management General:
1. Managerul Anului
2. Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai putin de 499  de angajati 
3. Echipa CEO – HR a anului – companii cu peste 500 de angajati 
gala premiilor HR Club 2017

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda organizează „Târgul Mărțișorului”, în perioada 1 – 8 Martie 2017

Primaria Municipiului Turda va organiza Târgul Mărțișorului, în perioada 1 - 8 Martie 2017. În acest an, evenimentul își propune...

Închide