inTurda.ro

T9 se apără și acuză dezinformări ale presei locale din Turda

T9 se apără și acuză dezinformări ale presei locale din Turda

T9 se apără și acuză dezinformări ale presei locale din Turda
februarie 28
11:02 2017

— solicităm difuzarea  integrală și nealterată a acestui comunicat —-


În atenția presei locale a municipiului Turda,

Comunicat de presă

În urma dezinformărilor apărute în ultimele săptămâni în presa locală din Turda, precizăm următoarele:

  1. Afirmația făcută de Gelu Florea (Turdanews) conform căreia Asociația T9 și președintele său Andrei Suciu ar proteja “Jaful de la Zoo Turda” este profund calomnioasă și lipsită de adevăr. Așa cum Andrei Suciu a precizat încă din prima zi când acest subiect a fost ridicat de către Gelu Florea, informațiile referitoare la participarea lui Andrei Suciu la un inventar făcut la Zoo Turda în anul 2015 se află în posesia Primăriei Turda. Asociația T9 a solicitat Primăriei Turda eliberarea unei copii a deciziei 1329/29.07.2015, însă Primăria Turda nu a respectat termenul legal de răspuns prevăzut prin legea 544. De îndată ce Primăria Turda va elibera documentele cerute, vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări pe care le are presa locală. Invităm presa locală și opinia publică să indice orice alte acte considerate relevante referitor la implicarea oricărui membru al Asociației T9 în fapte cu caracter ilegal, suntem deschiși oricărei discuții pe această temă.
  2. Afirmația că Asociația T9 ar vrea „distrugerea echipei de handbal Potaissa Turda” este incorectă. Demersurile noastre au fost permanent în favoarea transparenței în folosirea banului public și pentru o folosire judicioasă a banilor proveniți din taxele și impozitele plătite de cetățenii Turzii. Am salutat intenția Primăriei Turda de a încerca micșorarea fondurilor alocate de la bugetul orașului către clubul de handbal, însă lucrurile au mers în sens invers: de la cotizația de 250.000 RON/lună făcută de Primăria Turda, s-a recurs la un subterfugiu prin care suma totală este acum 260.000 RON/lună, prin introducerea unei cotizații făcute de Salina Turda.
    Ne întrebăm: unde este departamentul de Marketing al HC Potaissa Turda, cu se ocupă și ce sponsori a găsit în ultimele luni? Am observat că cel mai activ agent de marketing al clubului de handbal este… primarul Cristian Matei care, în timp ce este plătit ca să fie Primarul orașului, organizează ședințe cu sponsorii. Primarul trebuie să se ocupe de gestionarea orașului, nu de găsirea de sponsori pentru echipa de handbal!
  1. Afirmația că vrem să distrugem podul de la A&A e de-a dreptul hilară. Am solicitat încă din 2015 introducerea restricțiilor pentru pietoni pe partea dinspre Turda, pentru protejarea celor care trec podul pe jos. Indiferent cine și când va repara acest pod, viața oamenilor este mai presus de orice. Trotuarul din aval poate să se prăbușească oricând, situația fiind un extrem pericol pentru orice trecător care se încumetă să traverseze podul.

Aceste precizări reprezintă poziția oficială a Asociației T9, orice alte informații difuzate publicului turdean sunt interpretări eronate sau răuvoitoare ale afirmațiilor făcute de noi.

Asociația T9.
Turda, 28 februarie 2017

Related Articles

Citește articolul precedent:
Macromex este nominalizată și anul acesta la Gala Premiilor de Excelență HR Club

Macromex se regaseste si anul acesta in competitia Galei premiilor de excelenta HR Club, cu un proiect inscris la sectiunea...

Închide