inTurda.ro

CSM Câmpia Turzii a cucerit Cupa României la Popice!

 Breaking News

CSM Câmpia Turzii a cucerit Cupa României la Popice!

CSM Câmpia Turzii a cucerit Cupa României la Popice!
martie 03
10:57 2017

Sâmbătă, 25 februarie 2017, la complexul sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca s-a desfășurat finala Cupei României la popice.

Cupa României la Popice a fost câștigată de echipele Electromureș Romgaz Târgu Mureș (feminin) și CFR Cluj CSM Câmpia Turzii (masculin)! 

Pentru prima dată în istoria competiției, finala Cupei României la Popice s-a jucat la Cluj-Napoca în noul complex sportiv al Clujului, Baza Sportivă Gheorgheni.

În fața unei audiențe de circa 250 de persoane pe parcursul zilei, la Cluj s-au confruntat echipele: CFR Cluj, Electromureș Tg. Mureș, Intre Petrila și CSM Satu Mare (la masculin), iar la feminin, Electromureș Tg Mureș, Compet Petrolul Ploiești și Rapid București.

Câștigătorii au fost premiați de reprezentanții Federației Române de Popice și ai municipalității clujene, reprezentată de Dl. Gheorghe Șurubaru, city manager al Municipiului Cluj-Napoca.

Echipa Bazei Sportive Gheorgheni îi felicită pe sportivii care au jucat la Cluj și anunță publicul că, anul viitor, cea mai modernă bază sportivă din istoria Clujului va fi gazda Campionatului Mondial de Popice!

Formaţia CFR Cluj-CSM Câmpia Turzii s-a impus şi în ultima etapă cu un total de 3692 popice doborâte, fiind urmată de CSM Satu Mare cu 3385 p.d, Electromureş Târgu Mureş cu 3284 p.d şi Inter Petrila cu 3229 p.d.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Măsuri pentru dezvoltarea asistenței medicale comunitare

Noi măsuri pentru dezvoltarea asistenței medicale comunitare și pentru asigurarea accesului persoanelor din categorii vulnerabile la servicii medico-sociale au fost...

Închide