inTurda.ro

Research in Dentistry – Quo Vadis. Simpozionul Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2017.

Research in Dentistry – Quo Vadis. Simpozionul Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2017.

Research in Dentistry – Quo Vadis. Simpozionul Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2017.
martie 07
08:27 2017

Simpozionul internațional Napoca Biodent organizat de Facultatea de Medicină dentară a UMF Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca, a devenit un eveniment științific de tradiție. Are ca scop reunirea experienţei ştiinţifice a cercetătorilor din domenii variate, orientate spre studiul proprietăților, metodelor de investigație și indicațiilor Biomaterialelor în medicina dentară.

Napoca Biodent 2017

În acest cadru se va desfăşura anul acesta un program ştiinţific orientat, în principal, spre analiza și aplicațiile clinice ale proprietăților optice ale structurilor și materialelor dentare. Simpozonul promovează educaţia, cercetarea fundamentală și clinică, precum și aplicațiile clinice în domeniul practicii stomatologice a celor mai noi materiale şi tehnologii.

Programul, susținut de invitați din țară și strănătate, de cercetători și clinicieni, cadre didactice și doctoranzi, va include conferinţe, comunicări orale, prezentări poster şi simpozioane de firmă.

Și-au anunțat participarea Prof dr. Maria del Mar Perez si Asist dr. Răzvan Ghinea (Univ Granada, Spania), Prof Lucien Reclaru (Elvetia), Prof Jean-Francois Lasserre, Jean-Francois Peli și Assoc Prof Dominique Oriez ( Bordeaux, Franta), precum și personalități ale medicinii dentare și cercetării românești.

Va fi o onoare să vă avem ca oaspeţi în aceste zile de sărbătoare ale Medicinii dentare clujene, având convingerea că prin participarea Dumneavoastră, veţi aduce o contribuţie importantă reuşitei ştiinţifice a manifestării noastre.

Vă aşteptăm cu drag la Cluj !

Prof dr. Diana Dudea

Facultatea de Medicină dentară,

UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Related Articles

Citește articolul precedent:
Proiectul bugetului local pe anul 2017 se află în procedură de elaborare

Proiectul bugetului local pe anul 2017 se află în procedură de elaborare. Textul integral al proiectului poate fi accesat pe...

Închide