inTurda.ro

Compania Macromex, premiată la Gala Work-Life Balance organizată de Dynamic Human Resources

Compania Macromex, premiată la Gala Work-Life Balance organizată de Dynamic Human Resources

Compania Macromex, premiată la Gala Work-Life Balance organizată de Dynamic Human Resources
martie 08
15:56 2017

Dynamic Human Resources a organizat joi, 23 Februarie 2017, cea de-a sasea editie a Galei companiilor mirela stere macromex dynamicimplicate in viata echilibrata a angajatilor. Printre companiile inscrise in competitie s-au numarat: Zentiva, o companie Sanofi, Genpact Romania, Macromex, Metropolitan Life, Telus International, Holcim, Up Romania, HP Enterprise si Policolor.

Aceasta gala a fost o invitatie catre noi toti sa reflectam la modul in care putem contribui, oferindu-le angajatilor ocazia sa descopere timp de calitate pentru ei, sa isi incarce bateriile atunci cand au nevoie, sa invete sa isi gestioneze stresul, sa le oferim un mediu de lucru placut si sa masuram modul in care reusim sa facem asta.

 „In cadrul acestei gale am vazut proiecte cu impact major in indicatori precum numarul de kilograme suplimentare, in performanta masurata prin cresterea bonusurilor, in a influenta alimentatia sanatoasa a copiilor angajatilor.

O noutate importanta a fost marcata de faptul ca angajatii devin promotorii proiectelor, si in acelasi timp formatori de competente ce tin de pasiunile oamenilor, precum tango argentinian, canto, tobe, public speaking sau IT.

Proiectele din acest an ne-au aratat ca incepem sa ne maturizam, am inceput sa cream la nivel de organizatie roluri de Wellness Champion, promotori ai vietii echilibrate care au capacitatea de a crea reflexul pentru un stil de viata sanatos.” a declarat Simona Nicolaescu, Business Owner Dynamic HR.

Cele mai bune proiecte au fost desemnate prin jurizare, de catre Ana Glavce, HR Manager – TNT Romania, Adrian Stanese, HR Manager – MedLife, Beatrice Vana, HR Senior Department Manager – OMV Petrom Romania, Clementina Anghelache, Senior L&D Consultant, Publisher – Learning Network, Dan Ditoiu, HR Well-being Program Manager – Raiffeisen Bank Romania si Mihaela Vladut Director Dezvoltare Resurse Umane – Romstal. Criteriile de jurizare aplicate au fost: relevanta incadrarii in categorie, originalitate, eficienta cost/ persoana, impactul, sustenabilitate, Woek-Life Balance corelatie – relavanta, criteriile de masurare a impactului, campania de promovare.

Au primit Diplome de excelenta, dupa cum urmeaza:

  • Metropolitan Life, excelenta in inovatie pentru proiectul „Wellness for Life”
  • Genpact Romania, excelenta pentru ancorare strategie pentru proiectul „Well-being@Work”
  • HP Enterprise, excelenta pentru generozitatea interna pentru proiectul „Share a skill”
  • Zentiva, o companie Sanofi, excelenta pentru structura pentru proiectul „Fabrica de Bunastare”
  • Holcim, excelenta pentru impact in sanatate, pentru proiectul „Mens sana in corpore sano”

Diplomele de participare au fost acordate companiilor:

  • Up Romania, pentru proiectul „Armonie: Sanatate, Echilibru, Dezvoltare!”
  • Telus International, pentru proiectele „RIOT” si „TELUS Days of Giving”
  • Macromex, pentru proiectul „Hello-Elo”
  • Policolor, pentru proiectul „Copii sanatosi”

Ca in fiecare an, am solicitat si votul publicului, unde 80 de specialisti in resurse umane, au votat castigatoare compania HP Enterprise Romania pentru proiectul „Share a skill”.

Alte doua premii speciale au fost: Longevity Well-being, premiu acordat companiei Up Romania, ce a fost prezenta inca de la primul eveniment de Work-Life Balance cu proiecte dedicate angajatilor, dar si WLB Ambassador, premiu acordat doamnei Clementina Anghelache, din cadrul companiei Learning Network, pentru tot sprijinul acordat de-a lungul organizarii ultimelor patru editii ale Galei Work-Life Balance.

Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor, editia a VI-a, a fost organizata de Dynamic HR si Learning Network, alaturi de MedLife, Brainlight, Avia Motors si Solaris.

 

Alexandra Tudor, WLB Project Manager

Dynamic Human Resources

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO/Foto: Administrația locală a dăruit flori doamnelor cu ocazia zilei de 8 martie

Astăzi, 8 martie 2017, Primarul municipiului Turda, Matei Cristian, alături de Viceprimarul Nemeș Lucian și alți reprezentanți ai administrației locale...

Închide