inTurda.ro

Cristina Burciu, interpelare pentru accelerarea transferului unor tronsoane de drum din Turda către CNAIR

Cristina Burciu, interpelare pentru accelerarea transferului unor tronsoane de drum din Turda către CNAIR

Cristina Burciu, interpelare pentru accelerarea transferului unor tronsoane de drum din Turda către CNAIR
martie 14
09:49 2017

Deputatul PSD de Turda, Cristina Burciu, a reacționat în urma alocării unei sume foarte mici pentru Municipiul Turda de către Consiliul Județean Cluj. Pentru a compensa lipsa de fonduri, aceasta a depus în Parlament o interpelare adresată Ministrului Transporturilor pentru a urmări accelerarea procesului demarat de Primarul Turzii, domnul Cristian Matei, de a transfera anumite tronsoane de drumuri nationale din administrarea Primăriei in cea a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Dragi prieteni,

Am constatat cu amărăciune cum, săptămâna trecută, administrația județeană a plasat al 2 lea municipiu din județul Cluj la rang de comună.

Este impardonabil cum in ședința de Consiliu Județean, Turda a primit mai putini bani decât o serie de comune din județ cu doar câteva mii de locuitori.

Drept urmare, am depus in Parlament o interpelare adresată Ministrului Transporturilor pentru a urmări accelerarea procesului demarat de Primarul Turzii, domnul Cristian Matei, de a transfera anumite tronsoane de drumuri nationale din administrarea Primăriei in cea a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Am convingerea ca așa drumurile Turzii vor putea ajunge la standardul pe care ni-l dorim cu toții. Ma bucur in același timp ca la insistentele Primarului, astăzi și Instituția Prefectului Județului Cluj a redactat deja hotărârea de guvern și a înaintat-o spre a fi promovată.

Deși încă la început de drum, ma bucur sa pot pune umărul eforturilor echipei PSD Turda de a transforma orașul intr-unul cu adevărat european.

Cristina Burciu,

Deputat PSD de Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mircea Irimie, vicepreședinte ALDE: ”Se încearcă o preluare ostilă de putere în partid!”

Mircea Irimie, vicepreședinte ALDE, numit recent în funcția de secretar de stat la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, face...

Închide