inTurda.ro

Dedeman Turda face angajări: 25 posturi disponibile la noul magazin

 Breaking News

Dedeman Turda face angajări: 25 posturi disponibile la noul magazin

Dedeman Turda face angajări: 25 posturi disponibile la noul magazin
martie 14
08:55 2017

Dedeman Turda recrutează personal pentru 25 de posturi disponibile la noul magazin care se află încă în proces de construcție.

Lider de piata in domeniul retailului de materiale de constructii si amenajari interioare, Dedeman caută personal pentru următoarele posturi:

  • Consultant vânzări – raion instalații termice (detalii aici) – 10 posturi disponibile
  • Consultant vânzări proiecte (detalii aici) – 4 posturi disponibile
  • Șef raion (detalii aici) – 11 posturi disponibile

 

Dedeman se dezvolta continuu prin seriozitate, ambitie, perseverenta, implicare, onestitate si harnicie. Acestea sunt valorile dupa care se ghideaza, pe care le pune in serviciul clientilor si pe care le incurajeaza si le cultiva la angajati, fiind mereu dedicat dezvoltarii lor profesionale.

In cei 20 ani de activitate, Dedeman a dezvoltat un management organizational occidental, cuprinzand traininguri si stagii de pregatire, activitati ce s-au reflectat in expertiza si fidelizarea angajatilor. Succesul acestui tip de management a dus la nominalizarea companiei noastre in revista Capital 2005, in topul companiilor care isi trateaza angajatii cu respect, iar in 2006 pe locul 8 in topul firmelor pentru care merita sa lucrezi. In 2010, Dedeman a fost al 4-lea cel mai mare angajator cu capital privat romanesc.

Capitalul uman este unul dintre cele mai importante atuuri ale noastre aducand plus valoare prin oferirea de produse si servicii excelente clientilor nostri si facand mereu proba valorilor noastre comune. De aceea, ii sprijinim si incurajam pe cei peste 9000 de angajati sa aiba initiative si sa se dezvolte personal si profesional, avand grija, in acelasi timp, ca acestia sa mentina echilibrul intre activitatea profesionala si viata privata. Pentru mai multe detalii vizitati www.dedeman.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consilierii Locali convocați în ședință de îndată. Ordinea de zi cuprinde 30 de proiecte de hotărâre

ORDINEA DE ZI A ŞEDINŢEI DE ÎNDATĂ A CONSILIULUI LOCAL al   MUNICIPIULUI   TURDA DIN   DATA   DE 14 MARTIE 2017 -...

Închide