inTurda.ro

Macromex susține tinerii care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat

Macromex susține tinerii care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat

Macromex susține tinerii care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat
martie 15
16:43 2017

Macromex, compania care deține mărci precum Edenia, Corso sau LA STRADA, și unul dintre cei mai mari angajatori din zonă, dorește să vină în sprijinul tinerilor care urmează să susțină examenul de Bacalaureat.

În parteneriat cu EasyBe, Macromex oferă un cod unic prin care oricine poate beneficia de o reducere de 15% pe platforma www.easybe.ro care prezintă un mod de învățare modern, conține lecții cu întrebări interactive pentru pregătirea elevilor la materiile necesare pentru acest examen, cum ar fi Limba și Literatura Română, Istorie, Geografie sau Biologie.

Toate lecțiile sunt disponibile atât în varianta text cât și audio, astfel încât să fie cât mai ușor de parcurs și de reținut. De asemenea, ele pot fi accesate pe mai multe dispozitive (calculator, smartphone, tabletă), oferind astfel elevilor ocazia sa învețe lecțiile în stilul lor și în alte imprejurări decât cele clasice, convenționale.

Pentru a beneficia de reducerea de 15%, cei interesați trebuie să intre pe site-ul www.easybe.ro și să introducă cuponul macromex15% în Coșul de cumpărături, înainte de finalizarea comenzii, în spațiul liber dinaintea butonului “Aplică cupon”.

Codul este valabil până la data de 31.12.2017

Macromex le urează mult succes și să aibă parte de un EasyBAC!

Pentru mai multe informații: 

Tel: 0372.300.500

 www.easybe.ro/contacteaza-ne/

sau www.macromex.ro/contact

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Programul ”Fii responsabil! Fii partenerul meu!” continuă la Câmpia Turzii

     Conducerea Primăriei Municipiului Câmpia Turzii a organiat astăzi, 15 martie 2017, o conferință de presă în cadrul căreia...

Închide