inTurda.ro

Primul Salon Internaţional de Mail-Art Turda, ROMANIA, 2017

Primul Salon Internaţional de Mail-Art Turda, ROMANIA, 2017

Primul Salon Internaţional de Mail-Art Turda, ROMANIA, 2017
martie 15
11:48 2017

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Artei, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Turda, Casa de Cultură Turda, Societatea Culturală ,,Filarmonia” Turda organizează Primul Salon Internaţional de Mail-Art la Turda.

REGULAMENT:
La acest eveniment pot participa artişti care doresc să abordeze în creaţiile lor de mail-art o temă liberă. Nu există juriu. Lucrările nu se returnează.

Toate lucrările primite vor apărea într-un catalog online pe pagina de Facebook a evenimentului, pe pagina de internet şi de Facebook a Casei de Cultură Turda şi pe pagina de Facebook a Societăţii Culturale ,,Filarmonia” Turda.
Tema este liberă.
Dimensiunea: 10 X 15 cm – cărţi poştale sau plicuri
Fiecare participant poate trimite un număr de maxim 4 lucrări originale, create de el.
Tehnica: liberă
Lucrările se primesc până pe data de 14 APRILIE 2017.

Toate lucrările se trimit pe adresa:

CASA DE CULTURĂ TURDA
Str. Avram Iancu nr. 12
TURDA
Judetul Cluj
ROMANIA

Lucrările vor fi expuse în expoziţia cu titlul Primul Salon Internaţional de Mail-Art, Turda, ROMÂNIA 2017 organizată în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda pe data de 20 APRILIE 2017.

Menţionare: sunt excluse de către organizatori lucrările care fac vreo discriminare şi care conţin mesaje sau imagini pornografice.

Acest salon se adresează tuturor artiştilor străini sau români din diaspora, care lucrează mail-art sau care doresc să intre în marea familie a mail-artiştilor.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noi locuri de muncă disponibile prin CCOFM Turda:

Firmă de recrutare din Cluj-Napoca angajează pentru o companie de producție cartonașe de hârtie și cutii de ambalare: AMBALATOARE Beneficii: -...

Închide