inTurda.ro

VIDEO/Foto: Semimaratonul de înot a început! Toți cei care doresc să îl ajute pe Tiberiu sunt așteptați la Bazinul de Înot Turda

 Breaking News

VIDEO/Foto: Semimaratonul de înot a început! Toți cei care doresc să îl ajute pe Tiberiu sunt așteptați la Bazinul de Înot Turda

VIDEO/Foto: Semimaratonul de înot a început! Toți cei care doresc să îl ajute pe Tiberiu sunt așteptați la Bazinul de Înot Turda
martie 18
15:23 2017

Sportul si miscarea sunt activitati recomandate oricarei persoane, indiferent de varsta. Insa una dintre categoriile pentru care ar trebui sa prezinte interes maxim o reprezinta copiii.

Rotary Club Campia Turzii alături de Clubul Sportiv Delfinii Turda si Salina Turda Durgau sunt alaturi de Tiberiu Suciu in lupta pentru viata.

Toți cei care vor sa il ajute pe Tiberiu în lupta cu boala sunt asteptati la Bazinul de Inot Turda, acolo unde simona baciu interviudeja semimaratonul a inceput! Iata mesajul transmis de directoarea SC Turda Salina Durgau SA:

Va asteptam cu drag pana deseara sa faceti parte din echipa de inotatori ai Salinei in aceasta frumoasa initiativa umanitara. Veniti la Bazinul de inot didactic si faceti sport in echipa noastra.”, a transmis Simona Baciu.

Taxa de inscriere in semimaraton este de 50 de lei/persoana, taxa de participant 10 lei. Toți banii strânși vor fi donați lui Tiberiu.  VEZI AICI albumul FOTO.

Absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca diagnosticat cu leucemie! Haideți să-l salvăm pe Tiberiu

Suciu Viorel Tiberiu, în vârstă de 27 de ani, este un absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca născut în Câmpia Turzii. Acesta a urmat cursurile Facultăţii de Construcţii Civile, după care, la fel ca oricare tânăr, şi-a căutat un loc de muncă şi şi-a făcut planuri de viitor.

Acesta s-a angajat la Gameloft România şi era pregătit să se pună singur pe picioare. Din păcate, în cursul anului trecut Tiberiu a primit o veste grea de la medicii clujeni: a fost diagnosticat cu leucemie.

Boala a debutat cu o ușoară tuse și început de răgușeală. A urmat un tratament cu antibiotice timp de două săptămâni, prescris de medicul de familie. După cele două săptămâni starea de sănătate s-a agravat și a fost trimis de medicul de familie la Medicală I – secția ORL din Cluj.

După un consult de specialitate a fost trimis să-și facă o radiografie toracică și un C.T care a evidențiat o tumoare de aproximativ 20 cm în zona toracică și ganglioni limfatici măriți care i-au afectat corzile vocale.

În urma rezultatelor a fost internat la Chirurgie Toracică unde i-au fost făcute alte analize punându-i-se diagnosticul de LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ TIP T, MENINGITĂ BLASTICĂ.

În urma diagnosticului a fost trimis la Spitalul Oncologic secția Hematologie unde este internat și în prezent urmând tratament de specialitate.

După discuţiile avute cu medicul curant, dr. Delia Dima s-a ajuns la concluzia că pentru a se vindeca va fi nevoie de un transplant de măduvă. Nefiind compatibil cu fratele lui, intervenția medicală ar costa aproximativ 100.000 euro.

Transplantul ar urma să se facă la Spitalul ,,Casa Sollievo Della Sofferenta San Giovanni” Rotondo Italia, localitate situată lângă Bari.

Până la transplantul de măduvă, Tiberiu face sesiuni de chimioterape şi citostatice la Cluj. După cinci astfel de şedinţe, starea lui Tiberiu s-a îmbunătăţit, deoarece medicii nu i-au mai găsit în coloana celulele mature. Dacă totul merge bine acesta se va putea interna în Italia pentru respectiva intervenţie.

Familia lui Tiberiu a strâns deja aproape jumătate din suma necesară, însă are nevoie, în continuare, de ajutorul dumneavoastră pentru a plăti intervenţia care costă 100.000 de euro.

Donațiile se pot face pe numele Suciu Viorel Tiberiu în contul RO15BTRL05101201L26363XX deschis la Banca Transilvania.

Sursa: https://cluju.ro/absolvent-al-universitatii-tehnice-din-cluj-napoca-diagnosticat-cu-leucemie-haideti-sa-l-salvam-pe-tiberiu/

Related Articles

Citește articolul precedent:
Contesa Walburga von Habsburg Douglas a vizitat Salina Turda

Contesa Walburga von Habsburg Douglas, fiica cea mai mică a moștenitorului ultimului împărat al Austro-Ungariei, Otto von Habsburg, a vizitat astăzi,...

Închide