inTurda.ro

Cristina Burciu și Mircea Irimie o susțin pe Adela Zai în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială

Cristina Burciu și Mircea Irimie o susțin pe Adela Zai în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială

Cristina Burciu și Mircea Irimie o susțin pe Adela Zai în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială
martie 21
18:34 2017

Deputatul turdean, Cristina Burciu și Secretarul de Stat Mircea Irimie sunt prezenți  la Ateneul Român pentru a o susține pe Adela Zai în cadrul finalei Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. La București este prezentă și doamna directoar SPAS Turda – Monia Koti.
Gala va fi prezentată și în acest an de Andreea Marin.  La eveniment participa finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, alături de jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local.

Turdeanca Adela ZAI a intrat în finală la categoria „Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu” de pe locul 2 din cei 55 de candidați, cu 1493 voturi de voturi.

“Visul nostru comun este ca asistentul social să fie respectat și valorizat în România. Poate fi o realitate a monia zai irimie burciuzilei de mâine” spune președintele CNASR Doru Buzducea.
Evenimentul, care coincide cu Ziua Mondială a Asistenței Sociale, se va bucura de prezența unor nume mari. Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Adrian Naidin, Daniel Leș și trupa Holograf sunt cei care vor face seara și mai frumoasă. 
Pentru cele 18 categorii ce urmează să fie premiate marți, 21 martie, au fost nominalizate 750 de persoane din întreaga țară, de la asistenți sociali până la ziariști și politicieni. Cele 134.000 de voturi online pe pagina http://gala.cnasr.ro au desemnat finaliștii care au intrat în etapa de jurizare.
În cadrul Galei vor fi premiați, alături de jurnaliștii și politicienii cei mai activi în susținerea cauzelor sociale, și cei mai buni asistenți sociali din domeniul protecţiei drepturilor copilului, din domeniul persoanelor cu dizabilităţi, din sănătate/servicii medicale, reintegrării sociale a persoanelor private de libertate, din domeniul persoanelor fără adăpost, din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu, combaterii discriminării/minorităţi, din domeniul incluziunii sociale – economie socială, din domeniul asistenţei sociale comunitare, combaterea traficului de ființe umane, prevenirii/reducerii riscurilor asociate consumului de droguri și practicării sexului commercial.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Proiect educational in Salina Turda: “Cunoaste si protejeaza patrimoniul cultural national”

 In perioada 20-24.03.2017 Fundatia COLLEGIUM XXI Bucuresti deruleaza in parteneriat cu Inspectoratul General al Politiei Romane - Inspectoratul de politie...

Închide