inTurda.ro

Caravana ”Fii politist pentru o zi” se opreste saptamana viitoare și la Câmpia Turzii

Caravana ”Fii politist pentru o zi” se opreste saptamana viitoare și la Câmpia Turzii

Caravana ”Fii politist pentru o zi” se opreste saptamana viitoare și la Câmpia Turzii
martie 24
12:25 2017

            Pe 25 martie se împlinesc 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române, această dată având atât o semnificaţie religioasă, Ziua Bunei Vestiri, cât şi o semnificaţie laică, aniversarea Zilei Poliţiei Române.

În contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj organizează la nivelul subunităţilor de poliţie, Caravana „Fii poliţist pentru o zi”.

Caravana va fi prezentă în municipiul Câmpia Turzii, luni, 27 martie 2017, între orele 09.30-12.30, în Piaţa Tricolorului din faţa Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”.

Mascaţi, câini poliţişti, maşini, dispozitive de detectare a explozivilor şi de dezamorsare a bombelor, tehnica din dotare, vor putea fi admirate cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

Va fi prezentat autolaboratorul criminalistic mobil destinat cercetării la faţa locului cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate şi echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracţional.

Cu sprijinul piloţilor de la Napoca Rally Academy, simulatorul de centură de siguranţă va sta la dispoziţia vizitatorilor pentru a simţi cât de important este portul acesteia în caz de accident rutier.

Invităm cetăţenii municipiului Câmpia Turzii să participe la activităţile prilejuite de aniversarea Zilei Roliţiei Române şi să experimenteze ce înseamnă să fii poliţist pentru o zi.

 

Serviciul de Informare şi Relaţii Publice

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Sima Georgiana, dezamagită de atitudinea colegilor: ”La fiecare sedinta de Consiliu Local am invatat cum se face circ pe gratis”

Joi, 23 martie 2017, la Câmpia Turzii a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local. Ca de fiecare data, atmosfera...

Închide