inTurda.ro

Un lot din Autostrada Sebeş – Turda poate fi gata în 2017

Un lot din Autostrada Sebeş – Turda poate fi gata în 2017

Un lot din Autostrada Sebeş – Turda poate fi gata în 2017
martie 29
05:42 2017

Lotul 3 al Autostrăzii Sebeş – Turda ar putea fi finalizat în 2017. O demonstrează o filmare aeriană realizată de Asociaţia Proinfrastructura, care arată un stadiu avansat al lucrărilor. Lotul are 12,5 kilometri, între Aiud şi Decea, judeţul Alba. Se profilează deschiderea circulaţiei pe loturile 3 şi 4, între Aiud şi Turda, în a doua jumătate a anului 2017, în timp ce loturile 1 şi 2 vor fi gata cel mai devreme la sfârşitul anului 2018.

Asociaţia Proinfrastructura a publicat o filmare aeriană făcută în 25 martie a.c., care arată stadiul lucrărilor la Lotul 3 al autostrăzii A10 Sebeş – Turda, tronsonul cu cele mai mari şanse de finalizare în acest an.

„Începem sezonul de filmări aeriene 2017 şi pe autostrada A10! Vă prezentăm din dronă stadiul lucrărilor pe A10 Lot 3 (între Aiud şi nodul Decea), constructor Tirrena Scavi. Se poate observa că şantierul este avansat, constructorul este bine mobilizat şi acest lot are foarte mari şanse să fie gata în acest an, undeva la finalul verii sau în septembrie, cel mai târziu. Din pacate, acest lot nu va fi de mare folos dacă nu vom reuşi să inaugurăm în acelaşi timp şi lotul 4, lot care are în continuare câteva puncte nevralgice”, a scris reprezentantul asociaţiei.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa Turda termină sezonul regulat pe locul 2. Sâsâeac: „grupul format este adevărata vedetă a echipei”

Dunărea Călăraşi şi Potaissa Turda au încheiat la egalitate, scor 27-27, în primul meci al etapei a 26-a în Liga...

Închide