inTurda.ro

Dăruiește zâmbete – campanie de donații jucării și alimente, inițiată de Primăria Turda!

 Breaking News

Dăruiește zâmbete – campanie de donații jucării și alimente, inițiată de Primăria Turda!

Dăruiește zâmbete – campanie de donații jucării și alimente, inițiată de Primăria Turda!
aprilie 11
10:31 2017

Paştele este o sărbătoare a sufletului şi întreaga perioadă a Sărbătorilor Pascale are rolul de a ne pregăti să primim cu sufletul curat Lumina Învierii Domnului. De obicei, în această perioadă oamenii cu sufletul mare fac tot posibilul să aducă fericire şi speranţă în inimile celor nevoiaşi, în special ale vârstnicilor și copiilor defavorizați.

Cu bucurie, vă aducem la cunoştinţă faptul că am lansat public o nouă iniţiativă a Primăriei Municipiului Turda, prin care adresăm o invitaţie tuturor agenților economici, instituţiilor de învăţâmânt și tuturor cetățenilor să participe la această campanie de donații (jucarii si alimente care nu necesita conditii speciale de depozitare).

Deoarece în această perioadă a sărbătorilor Pascale am dorit ca iepuraşul să le facă o surpriză copiilor și vârstnicilor nevoiași, implicarea dumneavoastră va aduce multe zâmbete și momente de bucurie.

În vederea reușitei acestui proiect, vă rugăm să ne confirmați implicarea dumneavoastră până în data de 12.04.2017, la numărul de telefon 0751235553.

Darurile pe care le vom strânge vor fi duse la Centrul de Îngrijiri și Asistență pentru Vârstnici „Acoperământul Maicii Domnului” Turda, la Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii Turda și la alte 20 de familii defavorizate din municipiu.

 Va multumim!

Primăria Municipiului Turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Salina Turda – Program de vizitare în perioada sărbătorilor pascale 2017

Administratorii celui mai vizitat obiectiv turistic din România, Salina Turda, au anunțat programul de vizitare în perioada Sărbătorilor de Paste...

Închide