inTurda.ro

Turdeanca Oana Vențel a câștigat titlul de Miss Boboc la Balul Județean al Bobocilor 2017!

Turdeanca Oana Vențel a câștigat titlul de Miss Boboc la Balul Județean al Bobocilor 2017!

Turdeanca Oana Vențel a câștigat titlul de Miss Boboc la Balul Județean al Bobocilor 2017!
aprilie 11
11:12 2017

Turdeanca Oana Vențel a câștigat titlul de Miss Boboc la Balul Județean al Bobocilor 2017, desfășurat vineri seara la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Spectacolul inedit s-a aflat la cea de-a 7-a ediţie şi a fost organizat de către Consiliul Judeţean al Elevilor Alba în parteneriat cu Interact Club Alba Iulia.

Oana Vențel a participat ca reprezentantă a Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, alături de Broscăreanu Andrei.

Căştigătorii ediţiei a 7-a au fost:

-Miss Boboc 2017: Venţel Oana

-Mister Popularitate: Cojan Tudor

-Miss Popularitate: Timofte Timeea

-Mister Boboc 2017: Popescu Adrian

Tematica evenimentului a fost cultura Hip Hop, reprezentând  o luptă prin care cele 6 perechi de boboci carismatici şi talentaţi şi-au pus în valoare calităţile artistice şi intelectuale pentru a câştiga râvnitele titluri de Miss şi Mister Boboc 2017 dar şi premiile puse în joc.

Spectacolul a debutat cu proba de prezentare prin care publicul a făcut cunoştinţă cu bobocii. Aceştia au  imitat pe cei mai apreciaţi artişti ai acestui gen muzical, purtânt articole în conformitate cu tema balului. Cunostinţele lor despre cultura Hip hop au fost puse la încercare în proba de cultura generală, urmată de o proba de dans în cadrul căreia aceştia au avut ocazia să îşi pună în scenă cele mai bune mişcări şi două probe surpriză pregătite fiecare de câte o echipă de organizare. Finalul a aparţinut marilor caştigători, desemnaţi de juriu, remarcati si aplaudaţi îndelung de către public.

Citește mai multe detalii în articolul sursă, al publicației ZiarulUnirea.ro, disponibil aici.

Sursa foto: ziarulunirea.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
Iepurașul le dă întâlnire copiilor în Parcul Central din Turda, miercuri, 12 aprilie, la ora 11!

Miercuri, 12 aprilie 2017, Iepurașul de Paște invită copiii în Parcul Central, unde îi așteaptă cu multe, multe surprize. ------------------------------...

Închide