inTurda.ro

Clujul revine în atenția reprezentanților IKEA: „la nivel de țară sunt prioritare Cluj, Timișoara și Brașov”

Clujul revine în atenția reprezentanților IKEA: „la nivel de țară sunt prioritare Cluj, Timișoara și Brașov”

Clujul revine în atenția reprezentanților IKEA: „la nivel de țară sunt prioritare Cluj, Timișoara și Brașov”
aprilie 12
10:09 2017

Ikea va investi 500 milioane de euro în expansiunea din România și va crea mai mult de 3.000 de locuri de muncă. Unul din orașele prioritare este Clujul, potrivit lui Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager al IKEA South East Europe.

Într-un interviu acordat revistabiz.ro, Stefan Vanoverbeke, a declarat: „Eu sunt responsabil de regiunea de sud-est a Europei, care include România, Serbia, Croația și Slovenia. Dar, cu 20 de milioane de locuitori, România este cea mai mare piață. Dacă mă uit puțin în viitor, pe termen lung, ne dorim să avem 13 magazine în regiune și nouă în România. Cel de-al doilea magazin este cel din Pallady (n.r.: strada Theodor Pallady, București), iar apoi vom continua extinderea la nivel de țară, unde sunt prioritare Cluj, Timișoara și Brașov”.

„Anul acesta totul gravitează în jurul mâncării, este o temă extrem de frumoasă și presupune bucătăriile, gastronomia și divizia de alimentație. Atunci când clienții trec pe la noi, vor să vadă mereu ceva nou, acest factor este foarte important pentru noi, de aceea lucrăm cu colecții. O dată la trei ani avem o colecție de designer specială, avem colecții sezoniere, urmează să primim colecția de mobilier de vară. De asemenea, vom avea noi produse din colecția Stockholm, care este gama noastră high-end.

Sunt o multitudine de motive să ne vizitați mai des magazinul. Știm că avem un concept de succes, dar de asemenea vrem să inovăm, să descoperim noi modalități de a cunoaște clienții. Ne dorim să creăm un nou serviciu, prin care să asigurăm puncte de ridicare. Pe viitor, ne dorim să oferim clienților posibilitatea să vină la aceste puncte de ridicare, să vadă produsul și să cumpere la un preț mai mic față de comanda clasică” a mai spus reprezentantul Ikea.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Hotelul Potaissa Turda aproape de prima aniversare!

Hotelul Potaissa Turda aproape de prima aniversare și invită oaspeții să profite de ultimele săptămâni ale ofertei speciale „O intrare...

Închide