inTurda.ro

DUA LIPA vine pentru prima dată în România la festivalul NEVERSEA

DUA LIPA vine pentru prima dată în România la festivalul NEVERSEA

DUA LIPA vine pentru prima dată în România la festivalul NEVERSEA
aprilie 27
08:39 2017

           Doi dintre cei mai mari DJ ai planetei, legendarul Tiësto și Afrojack au spus prezent la cel mai mare festival de la Marea Neagră, NEVERSEA. După ce 80.000 de oameni i-au aclamat si i-au aplaudat ore în șir la festivalul UNTOLD, cei doi artiști promit să aducă aceeași energie pozitivă și aceleași show-uri incredibile pe plaja NEVERSEA.

               Atât de doriți de fanii din România, KSHMR și Nicky Romero vin la Constanța, unde promit că vor face din prima ediție NEVERSEA, una de neuitat. Unii dintre cei mai mari artiști de electro house, Benny Benassi, Lost Frequencies, Mike Perry, Tujamo, Fedde Le Grand vor urca pe una din cele 7 scene ale festivalului NEVERSEA.

                 10.000 DE ABONAMENTE VÂNDUTE

                   Începând de astăzi vor fi disponibile 5000 de abonamente la prețul de 225 de lei plus taxe. Abonamentele pot fi cumpărate de pe www.neversea.com. Primele abonamente au fost puse în vânzare la începutul lunii aprilie și în mai puțin de trei săptămâni, peste 10.000 de fani și-au luat deja abonamentul pentru festivalul NEVERSEA.

               Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanța.                    

 

CONTACT:

Ioana Chifor

PR Manager NEVERSEA

Ioana.chifor@neversea.com

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
În acest weekend la Turda: Salina Equines Spring Competition. Intrarea este LIBERĂ

Încurajați de succesul Salina Equines Horse Trophy din 2016, în weekendul 28-30 aprilie, Salina Equines organizeaza Spring Competition, concurs național...

Închide