inTurda.ro

Sancțiunile aplicate de Poliția Locală Turda pentru eradicarea rampelor clandestine

Sancțiunile aplicate de Poliția Locală Turda pentru eradicarea rampelor clandestine

Sancțiunile aplicate de Poliția Locală Turda pentru eradicarea rampelor clandestine
aprilie 27
12:48 2017

Poliția Locala se implică pentru eradicarea rampelor clandestine și a gunoaielor aruncate la întâmplare de către cetățenii municipiului Turda.

În această săptămână, polițiștii locali din cadrul Serviciul Disciplinăîn Construcții, Protecția Mediului și  Control Comercial au identificat 8 rampe clandestine de deşeuri și au depistat şi sancţionat 5 persoane, ca urmare a  depozitărilor ilegale de deșeuri menajere, animaliere sau rezultate din construcţii.

În urma acțiunii din data de 26.04.2017, polițiștii locali au surprins și identificat persoane care abandonează deșeuri pe domeniul public pe raza municipiului Turda respectiv în zona Băilor sărate în apropierea străzii Livezilor, și au fost sancționate contravențional.

În ultimele zile au fost aplicate opt sancțiuni în valoare de peste 3.000 de lei, majoritatea în cazurile unor cetățeni care au fost surprinși de catre camerele de luat vederi amplasate în oraș pentru a descuraja acest fenomen, cât și de către polițiștii locali.

Ca urmare a acțiunilor intensificate de la începutul acestui an pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public au fost aplicate un număr de 25 sancțiuni contravenționale persoanelor care aruncă deșeuri menajere și animaliere pe domeniul public.

Totodată, Politia Locală face din nou apel la cetăteni să depoziteze deseurile în locurile special amenajate pentru a evita să fie sancționați, dar și pentru a contribui astfel la un oraș curat și civilizat.

Poliția Locală recomandă persoanelor fizice sau juridice să încheie contracte pentru ridicarea deşeurilor cu firmele de pe raza municipiului Turda abilitate pentru această activitate, urmând ca acestea să fie depozitate numai în locurile special amenajate, cu respectarea legislației în vigoare.

 

Director Executiv                                                     Șef serviciu

Moldovan Valer                                                     Bolog Aurelian

Related Articles

Citește articolul precedent:
FUEGO vine la Turda cu un spectacol de teatru, muzică și poezie

FUEGO  vine la Teatrul ”Aureliu Manea” Turda cu un spectacol de teatru, muzica si poezie. "TESTAMENT" - este un spectacol...

Închide