inTurda.ro

VIDEO/FOTO: Accident provocat de un șofer care fugea de poliție!

 Breaking News

VIDEO/FOTO: Accident provocat de un șofer care fugea de poliție!

VIDEO/FOTO: Accident provocat de un șofer care fugea de poliție!
mai 04
21:00 2017

Un șofer care fugea de poliție a provocat un accident violent în această seară (04 mai 2017) în Turda. Evenimentul a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea stației de autobuz de lângă benzinăria MOL.

Din declarațiile unuia dintre șoferii implicați în accident, incidentul a fost provocat de conducătorul autoturismului marca Matiz, care se deplasa dinspre centru înspre Câmpia-Turzii. Acesta ar fi încercat să depășească coloana de mașini din fața lui, trecând peste marcajul cu linie continuă, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW, condus regulamentar.

Potrivit aceluiași martor, șoferul autoturismului Matiz „fugea de poliție”, acesta fiind motivul pentru care a încercat să depășească neregulamentar întreaga coloană de mașini din fața lui.

Impactul a fost foarte puternic, autoturismul marca BMW fiind proiectat în gardul unei case și în stația STP din apropiere, unde a produs pagube însemnate.

Accidentul se putea solda și cu victime umane, însă reflexul șoferului BMW-ului de a trage dreapta a făcut ca impactul frontal să fie evitat.

Mai jos puteți vedea poze și video de la fața locului.


acc9 acc8 acc7 acc4 acc5 acc2 acc accident

Related Articles

Citește articolul precedent:
Maria Mocean și Nora Tasnadi vor reprezenta municipiul Câmpia Turzii în Finlanda!

În perioada 5-8 mai 2017, Maria MOCEAN și Nora TASNÁDI vor participa la Festivalul Internațional de Interpretare "Bravo", din localitatea...

Închide