inTurda.ro

VIDEO/Foto: Festivitatea de premiere a concursului „Lectura în zeci de ipostaze”

 Breaking News

VIDEO/Foto: Festivitatea de premiere a concursului „Lectura în zeci de ipostaze”

VIDEO/Foto: Festivitatea de premiere a concursului „Lectura în zeci de ipostaze”
mai 04
11:06 2017

Miercuri, 3 mai 2017, sala festivă a Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu” a găzduit festivitatea de premiere  a concursului de fotografie ”Lectura în zeci de ipostaze”.

Concursul de fotografie ”Lectura în zeci de ipostaze”, ajuns în acest an la cea de-a VIII-a ediție, constituie activitatea finală a Campaniei pentru lectură desfășurată de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” în perioada 15 martie – 28 aprilie.

Concursul marchează data de 23 aprilie – Ziua Mondială a Cărții și a dreptului de Autor și s-a adresat atât elevilor de gimnaziu (25 participanți), cât și tinerilor liceeni (18 participanți), aceștia provenind de la școlile gimnaziale ”Teodor Murășanu”, ”Avram Iancu”, ”Andrei Șaguna”, ”Ioan Opriș”, precum și de la Colegiul Tehnic ”Dr. Ioan Rațiu” și Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”.

Copiii și tinerii au participat cu una sau mai multe fotografii A4 care au surprins o ipostază de lectură, iar pe verso-ul fotografiei și-au exprimat părerea despre lectură.

Jurizarea lucrărilor a avut loc în 12 aprilie și a fost realizată de către Nicușor Țigănilă și Ovidiu Cosac.


Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Salina Turda angajează personal pentru punctul de lucru Ștrand Durgău

Salina Turda - anunt de angajare                   Salina Turda angajeaza personal pentru punctul de lucru Strand Durgau situat in Turda,...

Închide