inTurda.ro

ALDE Cluj, mesaj dur pentru Cătăniciu: „V-ați pozat cu Băsescu și Iohannis lăudându-vă cu relația bună ce o aveți cu ei, iar apoi urlați la televiziuni că cei doi trebuie să ajungă în pușcărie”

ALDE Cluj, mesaj dur pentru Cătăniciu: „V-ați pozat cu Băsescu și Iohannis lăudându-vă cu relația bună ce o aveți cu ei, iar apoi urlați la televiziuni că cei doi trebuie să ajungă în pușcărie”

ALDE Cluj, mesaj dur pentru Cătăniciu: „V-ați pozat cu Băsescu și Iohannis lăudându-vă cu relația bună ce o aveți cu ei, iar apoi urlați la televiziuni că cei doi trebuie să ajungă în pușcărie”
mai 08
16:02 2017

Mai multi membrii din ALDE Cluj au decis sa faca publica o scrisoare deschisa adresata colegei lor, Steluța Cătăniciu. Mesajul celor peste 500 de membri ai ALDE este unul foarte tranșant, aceștia au transmis faptul că se dezic de Cătăniciu și îi cer acesteia demisia din toate funcțiile politice deținute.

”Duplicitarii, demagogii si coruptii aripii PLR au preluat ostil ALDE, iar acum ofera Romaniei si PC, lectii de moralitate. Ieri au fost in gura cu „jos Basescu”, azi sunt in gura cu „jos Iohanis”, in timp ce pe la spatele cetatenilor si alegatorilor cinstiti isi dau mana si isi fac mendrele, facand activ parte din sistemul criticat.”, scriu membrii ALDE de la Cluj pe contul ofical de facebook.

Iata mai jos și scrisoare deshisa publicata de grupul ALDE Cluj:

Rușine doamna Cătăniciu.

Îl atacați și catalogați în toate formele pe Copreședintele Daniel Constantin, un tânăr politician onest și educat care, la vârsta când dvs. v-ați terminat studiile târzii, era Ministru al Agriculturii și Vicepremierul Romaniei și care, înainte de a se confirma politic, s-a validat profesional atât în țară, cât și în străinătate.

Dar, așa cum vă sunt caracterul și comportamentul, vă denigrați colegii din ALDE, cum ați făcut de altfel cu foștii colegi din PDL, când i-ați trădat și ați plecat la  PNL și, de asemenea, cu cei din PNL, i-ați trădat și pe aceștia și ați plecat la PLR.  V-ați pozat cu Băsescu și Johannis lăudându-vă cu relația bună ce o aveți cu ei, iar apoi urlați la televiziuni că cei doi trebuie să ajungă în pușcărie.

Sunteți ultimul om din România care puteți face morală cuiva când tocmai dvs. sunteți cea care încălcați flagrant și josnic legea. Sunteți condamnată pentru conflict de interese pe trei instanțe, inclusiv la Înalta Curte de Casație și Justiție, și publicată în lista ANI de nenumărate ori și, deși Agenția Națională de Integritate a făcut demersuri și adrese spre Camera Deputaților, dvs. nu respectați legea și instituțiile statului și vă țineți cu dinții de un post care nu vi se cuvine.

Ei bine, „stimată” doamnă Cătăniciu, grupul membrilor ALDE Cluj proveniți din fostul Partid Conservator, reconstituit până în  acest moment din peste 500 de membri, se dezic de dvs. și vă cer public demisia din toate funcțiile politice deținute în fals, iar, în zilele următoare, vom depune un memoriu spre Președintele Camerei Deputaților pentru excluderea dvs. din Parlamentul României pentru vacantarea postului. Iar asta, dacă nu pentru altceva, ei bine pentru că nu faceți decât să dezbinați și să denigrați.  Pentru că, din 2012 și până astăzi, nu ați organizat nici un eveniment politic relevant și nu ați făcut nici un demers pentru județul Cluj din poziția de Deputat și co-președinte de partid. Stimată doamnă Cătăniciu, dacă vă place atât de mult la televizor, trebuia să vă faceți actor și nu politician, dar noi, grupul de la Cluj, aveam mult mai multe așteptări de la dvs. Pentru că, la alegerile locale din 2016, din lașitate și politicianism, nu v-ați asumat candidatura la Municipiul Cluj-Napoca și nu v-ați implicat alături de colegii din județ, nici financiar și nici participativ fizic, spunând tuturor că alegerile locale nu sunt importante. Pentru că singurul dvs. interes de fapt este numai cel personal și de familie, după cum i-ați angajat în diferite funcții bine plătite, iar nu cel de echipă al organizației de partid.

Stimate domnule Tăriceanu, ne-am implicat, am muncit și am investit alături de dvs. și ne așteptam cu toții să fiți președintele tuturor și nu doar al celor apropiați dvs. și, de aceea, vă spunem răspicat că grupul ALDE Cluj, de peste 500 de membri, profund nemulțumit, simțindu-se trădat și înșelat de atitudinea dvs., se dezice de dvs. ca președinte și, asemeni multora alți membri și organizații de partid din țară, vă vom elimina sau exclude atât pe dvs., cât și pe doamna Cătăniciu din toate paginile private și de grup și declarăm ferm că Daniel Constantin a fost, este și va fi întotdeauna președintele nostru” semneaza Grupul de la Cluj al membrilor ALDE, nemulțumiți fiind de actuala conducere.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria şi Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii vă invită la Festivalul Coral de Primăvară, ediţia XXVI- Centenar Marius Cuteanu

CENTENAR MARIUS CUTEANU Primăria şi Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii vă invită la Festivalul Coral de Primăvară, ediţia XXVI-...

Închide