inTurda.ro

Zilele Municipiului Turda se vor desfășura în perioada 11-13 august 2017!

 Breaking News

Zilele Municipiului Turda se vor desfășura în perioada 11-13 august 2017!

Zilele Municipiului Turda se vor desfășura în perioada 11-13 august 2017!
mai 12
09:06 2017

Consilierii Locali au aprobat astăzi în ședința de îndată, proiectul de hotărâre privind aprobarea desfășurării celei de-a XVII-a ediții a evenimentului Zilele municipiului Turda.

Deși în proiect era specificat faptul ca perioada de desfăsurare a ZMT 2017 va fi in zilele de  18-20 august, primarul Cristian Matei a venit cu un amendament prin care a propus consilierilor ca sărbătoarea orașului să fie în zilele de 11, 12 și 13 august. Motivul acestei schimbari a fost ziua de 20 august, atunci când în Ungaria se sărbătorește Ziua Națională, iar reprezentanții orașelor înfrățite nu ar fi putut participa.

Astfel, Zilele municipiului Turda, editia a XVII-a se va desfasura in perioada 11, 12 și 13 august 2017 în zona strazii Tineretului si parcul Teilor.

”Evenimentul a devenit o traditie la nivelul municipiului Turda și reunește intr-un cadru organizat in primul rand membrii comunitatii turdene, dar si pe cei care apreciaza municipiul oferindu-le sentimental apartenentei la o comunitate puternica, plina de viata si aflata in continua evolutie”, precizeaza Primarul municipiului Turda, Matei Cristian.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: România s-a calificat în Finala Eurovision de la Kiev. Ilinca și Alex Florea – Yodel It

linca şi Alex Florea vor cânta în Marea Finală Eurovision Song Contest, programată sâmbătă seara la Kiev. Reprezentanţii României au...

Închide