inTurda.ro

Salina Equines lansează show-ul de echitație Zaracatan!

 Breaking News

Salina Equines lansează show-ul de echitație Zaracatan!

Salina Equines lansează show-ul de echitație Zaracatan!
mai 17
12:35 2017

Centrul de Echitație Salina Equines anunță lansarea unui spectacol de echitație deosebit: ZARACATAN!

Trei foști artiști ai celor mai mari spectacole de echitație din lume – Cavalia Odysseo, au colaborat la crearea unui nou spectacol – ZARACATAN, în care vor expune interacțiunea dintre oameni și cai, care trăiesc și respiră împreună, ca și la începutul anilor 1900.

„Show-ul de echitație Zaracatan va trezi în tine noi emoții. Aventura spectacolului va schimba felul în care privești caii! Vino să vezi cu ochii tăi ce este posibil atunci când toate porțile se deschid la ZARACATAN!” 

Show-ul va avea loc la grajdurile Salina Equines din Turda, începând cu 27 mai 2017, în fiecare weekend, în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 18:00.

Prețul unui bilet simplu este 50 lei, iar prețul unui bilet VIP 100 lei. Biletele pot fi achiziționate înaintea show-ului, dar este recomandat să vă rezervați din timp biletul, accesând LINK-UL DISPONIBIL AICI (CLICK AICI).

Afis Zaracatan - mic

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Municipiului Turda a pregătit în acest an un eveniment extraordinar, cu o sumedenie de activităţi, pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului!

Primăria Municipiului Turda a pregătit în acest an un eveniment extraordinar, cu o sumedenie de activităţi, pentru a marca Ziua...

Închide