inTurda.ro

Ședință ordinară de Consiliu Local la Câmpia Turzii. Vor fi prezentate și decizii ale Curții de Conturi

Ședință ordinară de Consiliu Local la Câmpia Turzii. Vor fi prezentate și decizii ale Curții de Conturi

Ședință ordinară de Consiliu Local la Câmpia Turzii. Vor fi prezentate și decizii ale Curții de Conturi
mai 24
08:36 2017

   Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a fost convocat pentru ședință ordinară, programata joi, 25 mai 2017, cu începere de la ora 13.00. 

Iată mai jos care este ordinea de zi a ședinței:

1. Prezentarea Deciziei nr. 18/3 și a Raportului de follow-up nr. 875/9903/07.04.2017 emise de Curtea de Conturi a României – Camera de Conturi Cluj.

2. Prezentarea deciziei nr. 32/1 și a Raportului de follow-up nr. 923/10370/13.04.2017 emise de Curtea de Conturi a României – Camera de Conturi Cluj.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor ce vor fi practicate de către SC Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA pentru desfășurarea activităților de salubrizare-deratizare, dezinsecție și dezinfecție în aria administrativ-teritorială a Municipiului Câmpia Turzii.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință asupra unui teren atribuit în temeiul Legii nr. 15/2003.

5. Proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării contractului de concesiune nr. 4 din 25.11.2015.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru lucrarea: Construire Casă de locuit P+M și Împrejmuire teren în jud. Cluj, mun. Câmpia Turzii, str. regina Maria, nr. 12.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru lucrarea: Construire casă de locuit Sp+P+M și Împrejmuire teren în jud. Cluj, mun. Câmpia Turzii, str. regina Maria nr. 14.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic de Detaliu pentru lucrarea: Realizare hală de producție V și Birouri; Realizare parcări, în jud. Cluj, mun. Câmpia Turzii, str. Laminoriștilor nr. 159, zona industrială Reif.

9. Diverse.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Edilul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, mândru de cetățenii municipiului: „Sunteți un exemplu de responsabilitate”

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin LOJIGAN, a fost invitat de către locatarii străzii Oțelarilor la ”Inaugurarea” curții interioare a unui...

Închide