inTurda.ro

”Sărbătoarea Copilăriei” un program spectaculos pregătit de Primăria Turda. Vezi aici programul complet:

”Sărbătoarea Copilăriei” un program spectaculos pregătit de Primăria Turda. Vezi aici programul complet:

”Sărbătoarea Copilăriei” un program spectaculos pregătit de Primăria Turda. Vezi aici programul complet:
mai 31
09:20 2017

A mai rămas doar o zi până la marele eveniment “Sărbătoarea Copilăriei”! Primăria Turda a  pregătit anul acesta cel mai deosebit program dedicat copiilor, din istoria Turzii!

Vă așteptăm mâine, începând cu ora 11.00, în Parcul Central! Toți copiii vor primi cadouri și premii surpriză! Pe lângă dulciuri și jucării, punem la bătaie 6 biciclete nou nouțe pentru cei care vor participa la competițiile sportive!”, a transmis Primarul Matei Cristian.

Copiii vor cânta și dansa pe scenă alături de Oana Vențel și Zâna Măseluță, care, și ele la rândul lor pregătesc multe alte surprize.

Manifestările debutează la ora 11.00 în Parcul Central, unde cei mici vor putea participa la diferite concursuri pe categorii de vârstă, la ateliere de creaţie şi întreceri sportive. Nu vor lipsi momentele artistice şi pictura pe faţă. Copiii prezenţi vor avea ocazia să interacţioneze cu personaje de poveste şi să facă plimbări cu poneii.

Cel mai așteptat eveniment va fi Maratonul Culorii, la ora 14.30, unde copiii vor alerga într-o cursă de 2 kilometri, plină de culoare, la finalul căreia vor face cu toții un nor imens de pudră colorată!

PROGRAM – 1 Iunie 2017, Parcul Central

  • Ora 11.00 – Deschiderea evenimentului

La scenă

  • Spectacole: balet  (Ballerina’s Studio și Clubul Copiilor – Felicia Buruiana); dans sportiv (Club Dans Sportiv Potaissa- prof.Diana Miron); jocuri populare ( ansamblurile Datina Turdeană, Comori Ardelene, Căişorii); dans modern (Clubul Copiilor-instr.Daniela Heller)
  • Recital: Oana Vențel alaturi de ansamblul Muguri de pe Arieș
  • Muzică uşoară cu formaţia Simpatix (Casa de Cultură)
  • Spectacol de teatru pus în scenă de tinerii actori ai Teatrului “Aureliu Manea”

Aleile din Parcul   Central

–  Ateliere de creaţie  (modelare plastelină, desen, lucru manual)

– Personaje de poveste (mascote Albă ca Zăpada, Mini, Mickey…)

– Picturi pe faţă, clovni – modelare de baloane

– Expoziție de pictură în Foișorul din  parc.

– Miniparc de distracții

– Târgul de înghețată și turtă dulce.

 

Maratonul culorii, ora 14.30 – Acesta va fi cel mai distractiv moment al zilei, prin care dorim să promovăm sportul și un stil de viață sănătos. La maratonul culorii se vor pregăti de start toți copiii care doresc să participe la această cursă distractivă de alergare, de 2 kilometri. Sosirea acestora va fi premiată de către organizatori cu lansare de Pudră Colorată și diplome.

 

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Ansamblul Țarina Arieșului Turda și Crina Prața au reprezentat România la Festivalul Internațional de Folclor

Ansamblul Țarina Arieșului Turda și Crina Prața alături de 5 instrumentiști din zonă, au reprezentat România la Festivalul Internațional de folclor...

Închide