inTurda.ro

Un nou succes pentru un tânăr din asociația The Da Vinci System!

Un nou succes pentru un tânăr din asociația The Da Vinci System!

Un nou succes pentru un tânăr din asociația The Da Vinci System!
mai 31
08:53 2017

În urmă cu câteva luni, George Mesaroș, un tânăr student din Turda a reușit să ajungă la performanța de a face parte din echipa de adjudicare (C.A.) la „Primul Turneu Argo”, o competiție de dezbateri pentru începători. De curând, George a avut parte de un nou succes remarcabil, și anume, a ajuns la performanța de a face parte din echipa de adjudicare la “Forumul Național de Dezbateri Academice”, aceasta fiind cea mai importantă competiție de dezbateri la nivel național.

Pentru publicul larg, echipa de C.A. (chief adjudicators) a unui turneu de dezbateri academice reprezintă grupul de persoane care stabilesc temele care vor fi discutate, răspund cu privire la neclarități privind formularea acestora și se asigură că arbitrii aplică standardele internaționale de arbitraj.

George va reprezenta atât asociația cât și zona Turda la Ploiești, în 23-28 august, la memorabila competiție organizată de ARGO Debate, unde va fi însoțit de echipele de debateri care vor participa la turneu și care sunt pregătite să ajungă cât mai departe în această competiție cât și în cele care vor urma!

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Program circulatie STP Turda în perioada 01-06 iunie

ANUNȚ S.T.P TURDA vă aduce la cunoștință programul de circulație al mijloacelor de transport în comun pe perioada 01 –...

Închide